KalPan ulkojäätapahtuma Hapelähteen puistossa su 27.1. klo 14-16



Tervetuloa ulkoilemaan koko perheen kanssa! KalPan edustusjoukkueen pelaajat opettavat luistelua ja jääkiekon alkeita kaikille avoimissa tapahtumissa Kuopion uusilla lähiliikunta-alueilla. Tapahtumissa myös näytösottelu KalPa vs. alueen pelaajat, laukomistutka, pelejä ja leikkejä, arvontaa, nimmareiden jakoa sekä kioskipiste.  

Hapelähteen puistossa mukana olevat KalPa-pelaajat: Tommi Miettinen, Kalle Kerman, Juuso Riikola, Ossi Saarinen, Sakari Salminen sekä Artturi Lehkonen.

Huom! Kypäräpakko kaikille jäälle meneville lapsille ja pakkasraja tapahtumassa -20 C. (Jos pakkasta on enemmän, varapäivä sunnuntai 24.2.2013.)

Sunnuntai 27.1.2013 klo 14-16 Hapelähteen puisto
Suosittelemme, että tapahtumaan tullaan jalan, sillä alueen lähettyvillä on vain rajoitettu määrä parkkipaikkoja. Tapahtuman järjestävät KalPa Hockey Oy ja Juniori-KalPa. Huom! Hapelähteen puistossa myös Lasten Pakkaspäivät klo 15 alkaen, tämä tapahtuma kestää klo 18 asti. Pakkaspäivien tarkempi ohjelma täällä.


 

Perinteiset Pakkaspäivät huipentuvat sunnuntaina 27.1. klo 15–18 Hapelähteen puistossa järjestettävään puistojuhlaan

Puistossa pääsee viettämään aikaa koko perheen voimin vaikkapa luistelun, Lastenkulttuurikeskuksen LASTUN lumiveistosten, Kuopion kaupungin liikunnanohjaajien lumikenkäilyn tai esiintymislavalla lasten omien lauluesitysten parissa. Mukana on myös Paikkateatteri Eläintarina-teatteriesityksellään.

klo 15.00 Kettu, Jänis, Karhu toivottavat tervetuloa
klo 16.15 Paikkateatterin esitys: Eläintarina
Esityksen jälkeen lava avoinna lapsille
klo 17.15 Eläimet liikkumaan, yhteisjumppa.
Esityksen jälkeen lava avoinna lapsille

Tapahtuman järjestävät Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan aktivointi ja Anya Productions yhteistyökumppanien kanssa.

Tervetuloa ulkojäille KalPalaisten kanssa sekä nauttimaan Lasten Pakkaspäivien ohjelmasta!