KalPalle helmikuussa jo toinen SM-liigaennätys, Kapaset iskivät maalit samassa ottelussa

KalPa teki helmikuussa kaksi SM-liigaennätystä, ensin joukkueena, sitten yksilöinä.

Tammikuussa Sami ja Kasperi Kapasesta tuli SM-liigahistorian toinen samassa joukkueessa yhtä aikaa pelannut isä-poika kaksikko. Ensimmäinen isä-poika kaksikko oli TPS:n Timo ja Petteri Nummelin kaudella 1993-1994, ottelussa juuri KalPaa vastaan.

Keskiviikkona Raumalla Kapaset tekivät SM-liigahistoriaa, kun sekä Sami että Kasperi onnistuivat maalinteossa samassa ottelussa. Kaiken lisäksi maalit syntyivät samassa erässä ja vain alle seitsemän minuutin välein. Ensin ajassa 24:59 isä vei KalPan 0-2 johtoon alivoimalla ja ajassa 31:58 poika siirsi Savon ylpeyden 0-4 johtoon.

Aiemmin helmikuussa KalPa teki SM-liigan ennätyksen nollan pitämisessä runkosarjan vierasotteluissa. KalPan nollaputki kesti 19.1.-16.2. pelatuissa viidessä ottelussa yhteensä 207 minuuttia ja 54 sekuntia. Edellinen ennätys oli niin ikään KalPan nimissä, yhteensä 197 minuuttia ja 21 sekuntia viidestä ottelusta aikavälillä 8.1.-27.1.2009.

KalPa on SM-liigan historiassa ainoa seura, joka on pystynyt pitämään maalinsa puhtaana kolmessa peräkkäisessä runkosarjan vierasottelussa. Varmuuden vuoksi savolaiset ovat tehneet sen siis kaksi kertaa. Kahteen peräkkäiseen nollapeliin runkosarjan vierasotteluissa on sen sijaan yltänyt KalPan lisäksi jo 12 seuraa.