KalPa koki Turussa täystyrmäyksen - TPS voitti 7-3

TPS otti KalPasta selkeän revanssin torstaina Turussa, sillä joukkue nuiji kuopiolaiset aivan jään rakoon maalein 7–3. Kaksi erää KalPa vielä jotenkin sinnitteli pelissä mukana, mutta kolmannessa erässä Kilpisoturien selkäranka katkesi totaalisesti, ja TPS intoutui todelliseen maali-iloitteluun.

TPS sai otteluun mainion alun, kun viiden minuutin kohdalla Marko Anttila siirsi kotijoukkueen 1–0 johtoon KalPa-puolustajien sähläyksen seurauksena. 2–0 maalista vastasi Petteri Nummelin näyttävällä suorituksellaan ajassa 15.45.

Toisen erän puolivälissä KalPa pääsi peliin mukaan ja sai kavennusmaalinsa melko vaarattoman näköisestä tilanteesta, kun Tommi Miettinen pääsi iskemään kiekon maaliin. Erän lopulla TPS:lle tuomittiin rangaistuslaukaus, eikä Lauri Korpikoski erehtynyt: 3–1.

Lopullisesti TPS karkasi tavoittamattomiin kolmannessa erässä, kun ensin Rasmus Ristolainen ja Miikka Tuomainen, ja lopulta vielä Ville Vahalahti ja Brian Willsie pääsivät nöyryyttämään maalivahti Juha Toivosta. KalPalle Joonas Riekkisen ja Artturi Lehkosen tekemät kavennusmaalit olivat laiha lohtu, sillä pisteet jäivät lopulta Turkuun tylyin lukemin 7–3.

TPS oli tällä kertaa parempi joukkue kaikessa. KalPalla oli alusta alkaen vaikeuksia saada edes syöttöjä omille pelaajilleen, ja pelaajien jalat olivat jääneet käytännössä linja-autoon. Nyt KalPalla on muutama päivä aikaa teroittaa luistimia ennen perjantaita, jolloin Oulun Kärpät saapuu Trust Kapital Areenalle. Tervetuloa tuolloin kannustamaan, taistelu jatkuu!