Joulushotin lipunmyynti on alkanut



KalPan ja Festagon yhteistuotantona järjestämän Joulushotti-tapahtuman lipunmyynti alkoi tänään. Joulushotti tuo Savon suurimmat pikkujoulut Kuopioon perjantaina 30.11.2012 klo 18-02. Näihin pikkujouluihin on kutsuttu koko Savo, joten varmista paikkasi ja osta lippusi NYT!

Savon suurimmat pikkujoulut lataavat ilmoille kattauksen eturivin artisteja. Kuopion Jäähallin lauteille nousevat Lauri Tähkä sekä Juha Tapio. Timo Kotipelto Band tuo iltaan mukaan heavympaa menoa sekä takaa myös omalta osaltaan, että tunnelma nousee kuumaksi kuin saunassa. Oman lisänsä illan tarjontaan antaa myös Shottikaraoke Monttu Pubissa, jossa illan tähtiartisti voit olla juuri sinä!

Tapahtumaan on myynnissä sekä istumapaikka- että permantolippuja. Istumapaikkalipun hinta on 39 € + Lippupalvelun palvelumaksu ja permantolipun hinta on 35 € + Lippupalvelun palvelumaksu. Permantoliput vievät juhlijat varsinaisille bilepaikoille aivan lavan tuntumaan, joten jos haluat bailata villisti koko tapahtuman ajan, suosittelemme permantopaikkoja.


Savon Sanomien kestotilaajan etukortilla viisi euroa alennusta lipuista syyskuun loppuun asti


Joulushotin pääyhteistyökumppani Savon Sanomat tarjoaa huikean edun kaikille Savon Sanomien kestotilaajille, sillä etukorttia näyttämällä saat Joulushotti-lipuista viiden euron alennuksen 30.9.2012 saakka. Käytä etu hyväksesi ja osta aleliput nyt Pelimiehestä! Ei ostorajoitusta, mutta alennusoikeus on todistettava vielä tapahtumaan saapuessa jäähallin ovella. Normaalihintaiset liput myynnissä myös Lippupalvelun kaikissa lipunmyyntipisteissä sekä netissä.

K-18-tapahtumassa voit nauttia laadukkaan musiikin ja esiintyjien lisäksi hyvää ruokaa ja juomaa yhdessä ystävien, työkavereiden tai asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä viettää ikimuistoisen illan yhdessä. Tapahtumaan on saatavilla myös erilaisia VIP-paketteja.

Rokkaa tai humppaa, tyyli on vapaa ja tunnelma taattu. Liput ostettavissa nyt!
 
VIP-paketit, pikkujoulupaketit sekä yli 30 hengen ryhmäliput varattavissa suoraan KalPan toimistolta. Ota yhteys KalPan toimistoon joko puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi.

Tutustu myös Joulushotti-tapahtuman kotisivuihin www.joulushotti.fi ja tykkää tapahtumasta Facebookissa.