Jari Laukkanen KalPan päävalmentajaksi


Alkavan kauden kynnyksellä SM-liigajoukkue KalPa on päättänyt vaihtaa päävalmentajaansa. Päävalmentaja Tuomas Tuokkola väistyy syrjään ja uudeksi päävalmentajaksi on valittu aiempi kakkosvalmentaja Jari Laukkanen.

Jari Laukkanen vetää ensimmäisen ottelunsa päävalmentajana European Trophy -turnaukseen kuuluvassa vierasottelussa torstaina 30.8., jolloin Jyväskylässä KalPaa vastaan asettuu joukkueen lempivastustaja JYP.

- Itselleni oli äärimmäisen tärkeä ja positiivinen viesti, kun juttelin Tuomas Tuokkolan kanssa ja hän kehotti ottamaan tämän työn vastaan. Kun päävalmentajan pestiä tarjottiin minulle seurajohdon suunnasta, oli minulla hyvä ja helpottunut mieli, Jari Laukkanen kommentoi tuoretta valintaansa KalPan päävalmentajaksi.

- Peli on ollut isossa kuvassa KalPan viimeisten vuosien aikana ja siitä KalPan pelitavasta pidetään kiinni. Toki jokainen päävalmentaja tuo peliin aina omat vivahteensa, mutta KalPan tuttua pelitapaa tullaan jatkamaan ja luonnollisesti myös kehittämään. Se on valmennuksellisesti tärkeä juttu, Laukkanen linjaa.

- Menestystä tässä halutaan ja haetaan, ja se päämäärä on itsellänikin, että kevääseen mennessä meistä tulee voittava joukkue, Laukkanen kertoo.