Hapelähteen puiston ulkojäätapahtumassa oli tunnelmaa



Sunnuntaina 27.1. järjestettiin KalPan toinen ulkojäätapahtuma, nyt tapahtumapaikkana oli Hapelähteen puisto keskustassa. Paikalle oli kerääntynyt väkeä viitisensataa henkilöä ja tunnelma oli mukavan rento. KalPan edustusjoukkueen pelaajista paikalla olivat Tommi Miettinen, Kalle Kerman, Ossi Saarinen ja Sakari Salminen. Artturi Lehkonen ja Juuso Riikola olivat A-nuorten mukana Vierumäellä pelaamassa, joten he eivät päässeet paikalle.



Lapset osallistuivat tapahtumassa luistelu- ja kiekkokouluun KalPan edustusjoukkueen pelaajien ja Juniori-KalPan liikunnanohjaajien kanssa. Ohjelmassa  oli myös kiekko-ottelu KalPa vs. Muu maailma, ja armoa ei annettu. Muun maailman riveissä pelasivat kaikki tapahtumaan osallistuneet lapset, jotka onnistuivat voittamaan KalPalaiset maalein 2-1. 



Lopuksi oli vielä nimikirjoitusten jakoa ja mahdollisuus kuvauttaa itsensä KalPa-pelaajien kanssa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin KalPa-tuotepalkintoja, pääpalkinnon eli aidon KalPan pelipaidan voitti Nico Airaksinen. NHL-pipot menivät seuraaville onnekkaille: Pekka Heiskanen, Veeti Torvinen ja Hannu Järvelin. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Katso ulkojäätapahtuman kuvagalleria täältä.