Tilaa erätaukoherkut suoraan omalle paikallesi katsomoon - KalPan ottelussa lauantaina 28.1. kokeillaan uutta toimituspalvelua.

KalPa kehittää ottelutapahtuman aikaisia palveluitaan ja kokeilemme lauantaina KalPa - Jokerit -ottelussa uutta toimituspalvelua. Kokeilussa on mukana katsomonosat B2 ja B3, jossa katsojat voivat tilata tekstiviestillä erätauoksi haluamansa tuotepaketit. Tilausohjeet on jaettu kyseisten katsomonosien istuimille flyereina. Tuotepaketit toimitetaan erätauon alussa katsomoon ja asiakas maksaa ostoksensa toimituksen yhteydessä. Testaamme tätä palvelua eri otteluissa muutamassa eri katsomonosassa ja lähdemme liikkeelle kahdella tuotepaketilla.

Tuotepaketti A = Kaksi makkaraa, annossinappi ja mehu 5 €
Tuotepaketti B = Pepperoni Pizzaslice ja mehu 5 €

Tilaaminen tapahtuu kätevästi tekstiviestillä viimeistään viisi minuuttia ennen erätaukoa. Tuotteiden toimitus on heti erätauon alettua. Maksu toimituksen yhteydessä, maksutapana käteinen tai pankkikortti. Tilaustekstiviesti on normaalihintainen tekstiviesti, ei lisämaksua. Kaikki tuotetilauksen tekstiviestillä tehneet osallistvat Lipton-tuotepaketin arvontaan. Toimituspalvelussa mukana Mobilentum. Lisätietoja täältä.