Terve Kuopio -tapahtuma liikutti lapsia Kuopio-hallilla

KalPa oli jälleen kerran mukana Kuopio-hallissa järjestetyssä Terve Kuopio -tapahtumassa. Terve Kuopio -tapahtuman tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja harrastamaan erilaisia aktiviteetteja. Tapahtuma oli tänä vuonna kaksipäiväinen, ensimmäisenä päivänä paikalla olivat päiväkoti-ikäiset ja toisena päivänä ala-aste-, yläaste- ja lukioikäiset.



Tapahtumassa oli molempina päivinä suuri määrä erilaisia toimintapisteitä lapsille. Lapset pääsivät kisailemaan eri pallopeleissä ja osallistumaan muun muassa erilaisiin taitokilpailuihin. Lapset olivat tapahtumasta hyvin innoissaan ja riemu näkyi pienten koululaisten kasvoilta.

KalPalla oli Kuopio-hallissa tänä vuonna taitorata, tarkkuusammuntaa ja tietokilpailupiste. Lapset saivat myös osallistua kisaan, jossa oli tarkoituksena pukea mahdollisimman nopeasti jääkiekkoilijan varusteet päälle. Molempina päivinä KalPan pisteellä oli myös nimikirjoitusten jakoa. Keskiviikkona nimikirjoituksia antoivat Sami Kapanen ja Jussi Timonen ja torstaina paikalla olivat Kalle Kerman ja Tuomas Kiiskinen.



Tietokilpailun voittajat:

Päiväkoti- ja ala-asteikäiset:
Vili Rajala, Pölläkänlahden päiväkoti
Jussi Antikainen, Paimenpojan päiväkoti (esikouluryhmä)
Veeti Nenonen, Lehtoniemen päiväkoti

Ala-aste-, yläaste- ja lukioikäiset:
Sara Tolvanen, Pihkainmäenkoulu, 6. luokka
Kimmo Virta, Minna Canthin koulu, 7F
Minttu Hämäläinen, Pirtin koulu, 5C

Kiitokset kaikille osallistuneille ja onnittelut voittaneille!