Tappara-KalPa.

SM-liigaa: Tappara-KalPa, Hakametsän jäähallissa lauantaina 14.1. klo 18.30.

Savolaiset penkkiurheilijat ovat saaneet jännittää kuluvalla kaudella lähes viikosta viikkoon yltääkö KalPa SM-liigassa vaikeasti yllettävään tekoon, täyden yhdeksän pisteen viikkoon. Nyt KalPalla on, savolaisella itseironialla ilmaistuna, mahdollisuus ensimmäisen kerran tällä kaudella nollan pisteen SM-liigaviikkoon. Se kertoo paljon Savon ylpeyden kaudesta SM-liigassa tähän asti, joka on ollut sanalla sanoen loistelias.

Syyskuussa Kuopiossa Jukka Hentunen tahditti kahdella maalillaan KalPan 5-1 voittoon Tapparasta. Marraskuussa Tampereella Tappara laittoi savolaiset jo todella ahtaalle. Kolmannen erän alussa isännät johtivat vielä kahdella maalilla, mutta reilut kolme minuuttia ennen kolmannen erän loppua keltapaidat punnersivat tasoihin. Ja ajassa 59.59 Joroisten härkä Hentunen, ottelun toisella maalillaan, puski Tapparan nurin lukemin 3-4.

Voitto alla lauantai-iltana kotonaan pelaava Tappara syttyy otteluun sarjajohtajaa vastaan aivan varmasti. Epävarmalla vieraspelaamisella luvassa on KalPalle tuskallinen ilta, joten omalle pelilliselle tasolle palaamalla on mahdollisuus tehdä asiat itselle huomattavasti helpommaksi. Ja vielä yksi mutta, kaukalossa on vastustaja, joka tekee kaikkensa tehdäkseen asiat vieraille vaikeaksi.

Kuuntele illan ottelu Iskelmä Oikealta Asemalta netistä täällä. Selostajana Mikko Juntunen.