Playoff 2012, VIP-tilat myynnissä nyt!



Playoffien VIP-tilat ovat nyt myynnissä, joten kannattaa toimia nopeasti ja varata VIP-tilat huikean jännittäviin Playoff-otteluihin.  Mikäli KalPa päättää runkosarjan neljän parhaan joukossa, on KalPalla neljännesfinaaleissa kotietu. Tällöin ensimmäiset kaksi varmaa kotiottelua ovat torstaina 22.3. sekä maanantaina 26.3.. VIP-tilavaraukset ovat alustavia varauksia, jotka vahvistetaan asiakkaalta runkosarjan päätyttyä pelipäivien varmistuttua. Vahvistetut varaukset ovat sitovia. Playoffien pelipäivät voit katsoa SM-liigan sivuilta.

VIP-tilojen hinnat neljännesfinaaleihin ja semifinaaleihin ovat samat kuin KalPan runkosarjan kotiotteluissa. VIP-tilojen hinnat voit katsoa täältä. Mahdollisissa finaaleissa aitioiden hinta on 1500 €, Olvi Hall Of Fame 90 € / henkilö, Kilbikabinetti 90 € / henkilö ja Penalty Box 80 € / henkilö. Mikäli Hannes-Klubille jää paikkoja myyntiin hinta Hannes-Klubille on 90 € / henkilö. Hintoihin lisätään alv 23 %.

Joitakin vapaita paikkoja on jäljellä myös runkosarjan kotiotteluihin. KalPa-Blues -ottelussa 8.3. Olvi Hall Of Famessa on paikkoja vapaana ja lisäksi Kilpikabinetti ja Penalty Box ovat vapaina. Myös KalPa-SaiPa -otteluun 13.3. on vapautunut myyntiin yksi aitio. Toimi pian ja varaa paikat runkosarjan viimeisiin otteluihin!

VIP-tiloihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puh. 044–787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi.