Opiskelijapeli pe 4.11.: KalPa-Jokerit!

KalPa tekee yhteistyötä Savonia-amk:n kanssa ja tästä osoituksena on vuosittain järjestettävä opiskelijapeli. Opiskelijapelin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Savonian yTiimi. Opiskelijapeli  on täällä taas perjantaina 4.11. Tuolloin Niiralan Monttuun saapuu KalPan vieraaksi Jokerit. Opiskelijoiden toivotaan pukeutuvan opiskelijapelissä haalariin ja tuovan näin väriä ja ääntä katsomoon. Tapahtumassa on opiskelijoille erikoistarjouksia ja pöytälätkäkilpailu. Pöytälätkäkilpailu pelataan Monttu Pubissa ennen peliä ja kisassa on mahtavat lätkäaiheiset palkinnot.

Opiskelijalipun hinta on opiskelijapelissä vain 5 € + 2 € Lippupalvelun palvelumaksu (normaalisti opiskelijalippu 8 € + 2 € Lippupalvelun palvelumaksu). Alehintaisia opiskelijalippuja on myynnissä suoraan oppilaitoksilla klo 10-13 keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Katso myyntipaikkojen tarkempi listaus alta. Lipunmyynnin yhteydessä osallistut arvontaan, palkintona mm. aito pelipaita. Toisella erätauolla opiskelijoille on jäällä Teho-laukaisukisa, johon on mahdollisuus päästä näyttämään taitonsa. Kaikkia lippuja voi ostaa ennakkoon myös KalPan normaaleista lipunmyyntipisteistä Pelimiehestä, Kotipizza Petoselta ja Lippupalvelusta.

Opiskelijoiden alehintaisia seisomapaikkalippuja myydään klo 10-13
Ke 2.11. Opistotien, Sairaalakadun ja Yliopisto Canthian pääauloissa
To 3.11 Opistotien, Sairaalakadun ja Yliopisto Canthian pääauloissa sekä Kuopion Klassillisen lukion ja Ammattikoulun pääauloissa
Pe 4.11. Opistotien, Sairaalakadun ja Yliopisto Canthian pääauloissa

Jäähallin ovet avataan perjantaina klo 17.30, opiskelijoille Monttu Pubissa erikoistapahtuma ennen ottelua. Huom! Opiskelijoiden on todistettava alennusoikeus opiskelijahintaiseen lippuun näyttämällä järjestyksenvalvojille jäähallin ovella voimassa olevaa opiskelijakorttia. 

Kilpisydämellä Niiralan Monttuun!