Niiralassa Joroisten härkä -show, osa 1. Yleisöä heti 4500.

KalPa-Tappara 5-1 (1-0, 3-1, 1-0)

Tilastot täällä. Kuvat täällä. Savon Sanomien kooste ottelusta ja haastattelut täällä.
 
Heille, ketkä harkitsevat vielä kausipaikan ostoa juuri alkaneelle SM-liigakaudelle, KalPan isot tähdet pitivät lauantaina väkevän myyntipuheen. Jukka Hentunen (2+0,) Sami Kapanen (1+1), Matti Kuparinen (1+1) ja Tuomas Kiiskinen (1+1) sekä Ari Ahonen (21 torjuntaa) antoivat makua tulevasta. Kausipaikkojen myynti jatkuu maanantaina 19.9.

Kapasen, Hentusen ja Ahosen kaudenaloitukset ovat olleet erittäin vahvoja. Kapanen on iskenyt kahdessa ottelussa kolme pistettä, Joroisten härkä Hentunen puolestaan kaksi maalia ja Ahonen on päästänyt kahteen otteluun taakseen ainoastaan yhden kiekon.

Kiitoksen ansaitsee myös savolaisyleisö. Tasan 4500 ollut yleisömäärä on hyvä aloitus ja lauantai-otteluiden yleisömäärät tulisivat olla läpi kauden vähintään samaa tasoa, kun yleisötavoite on 4200 katsojaa. Kun joukkueen työntekoa ovat harjoitukset, pelit, matkustukset ja palautukset, yleisön työtä menestykseen eteen on peleissä käyminen.

Perjantaina 23.9. Niiralassa nähdään todellista tähtiloistoa, varmista paikkasi samantien, ettet jää ilman! Kapanen, Hentunen, Ahonen, Kiiskinen, Kuparinen, Salminen, Miettinen & co. saavat vastaansa herrat Peltonen, Granlund, Kuhta, Jokela, Hirschovitsh & co. eli HIFK:n.


Seuraavat kotiottelut:
 - Pe 23.9. klo 18.30 KalPa-HIFK
- Ti 27.9. klo 18.30 KalPa-Ässät
- Ti 4.10. klo 18.30 KalPa-Pelicans