Kiekon Takana On Nainen -hyväntekeväisyystapahtuma oli menestys.

Sunnuntaina Niiralan Montussa pelattiin haasteottelu, jossa KalPan pelaajien puolisot haastoivat edustusjoukkueen kiekko-otteluun. Ottelu oli alkuun tasainen, mutta tilanteen ollessa 3-3 naiset juonivat aikalisällä uuden kuvion ja yhtäkkiä tilanne olikin naisten hyväksi 11-3. Naiset onnistuivat yhden vaihdon aikana tekemään siis huimat kahdeksan maalia! Miehet eivät tästä takaiskusta enää toipuneet ja nämä lukemat jäivät myös ottelun päätöslukemiksi. Yleisö eli hienosti ottelussa mukana ja kannusti molempia joukkueita tasapuolisesti. Ottelun kuuluttaja Mikko Juntunen piti katsojat mukana tämän välillä erikoisenkin pelin yllättävissä käänteissä. Välillä nähtiin jäätanssia, erikoisia syöksytuuletuksia, maalivahdin hurja nousu ja olipa kentällä useampia kiekkojakin kuin myös moppi pelivälineenä. Ottelun päätyttyä miehillä oli vielä taitokisa, jossa lauottiin kilpaa lämäreitä ja etsittiin joukkueen parasta rangaistuslaukauksien vetäjää. Kovin lämäri oli puolustaja Matti Koistisella ja rangaistuslaukauskisan voitti Joonas Riekkinen.

Haasteottelun ympärille oli järjestetty myös muuta tapahtumaa, Monttu Pubissa oli YIT:n touhupiste, jossa lapset saivat askarrella itselleen avaimenperän. Lisäksi jäähallilla oli sählypiste, kasvomaalausta, arpajaiset, pukukoppikierroksia sekä Studio Alex T:n kampauspiste, jossa pienille neidoille loihdittiin upeita kampauksia ja kynsienlakkauksia. Myös jäällä tapahtui ottelun jälkeen, sillä yleisö pääsi osallistumaan yleisöluisteluun, jossa KalPa-pelaajat olivat mukana. Tapahtuman kruunasi huutokauppa, jossa huudettavana oli pelaajien lahjoittamia mailoja, pelipaitoja ja muita varusteita. Koko tapahtuman järjestivät edustusjoukkueen pelaajien puolisot ja mukana olivat kaikki pelaajat perheineen. Voidaan siis puhua jälleen kerran suuresta KalPa-perheen tapahtumasta. 

Kiekon Takana On Nainen -tapahtuma oli menestys, sillä paikalla oli lähes 2000 katsojaa. Tapahtuman koko tuotto ohjataan Lastenklinikoiden Kummit Ry:n kautta paikallisesti KYS:n lasten veri- ja syöpätautien osastolle. Tarkempi rahapotti ilmoitetaan myöhemmin, kun viimeisetkin lahjoitukset on saatu laskettua. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille! Lisätietoa tapahtumasta ja yrityslahjoittajista voit lukea KalPan kotisivujen aiemmasta uutisesta täällä.

Tapahtumassa YIT:n touhupisteellä arvonnassa KalPan lippupaketteja voittivat seuraavat henkilöt:
- Nannie Hallman
- Jyri Ronkainen
- Pekka Vornanen
- Aila Ikonen
- Ari Tiihonen
- Henri Tamio

Katso haasteottelun koko kuvagalleria täältä. Ottelukuvat Atte Rissanen Photography.



Team Pinkin, eli naisten joukkueen kapteeni, oli Tuomas Kiiskisen puoliso Heidi Räsänen, joka oli yksi tapahtuman puuhanaisista ja ideoijista.





Ottelun alussa päästiin ihmettelemään maalivahtien kokoeroa, kun naisten maalivahti Kati Junnila (kuvassa vasemmalla) ja miesten maalivahti Mikko Koskinen vaihtoivatkin joukkuetta. Kati pelasi miesten joukkueen takana ja Mikko hoiti torjuntatehtävät naisten maalilla.




Kesken ottelun nähtiin myös jäätanssinumero, josta vastasi Saarisen pariskunta. KalPa-hyökkääjä Ossi Saarinen haki jäätanssiin puolisonsa Emmi Leppikin ja näitä vaakoja kelpasi ihailla.



Miehet eivät malttaneet keskittyä pelaamiseen, vaan istuivat käytännössä koko ajan jäähyllä. Ja syykin selvisi, jäähyaitiossa oli suklaakonvehteja, joita miehet mussuttivat koko ottelun ajan!



Naisten joukkueen tuuletukset olivat hauskaa katsottavaa: koko joukkue maalivahteineen syöksyi jäälle mahallaan, kun maalilamppu syttyi toisessa päässä.



Ottelussa oli tiukkaa vääntöä pariskuntien kesken, tässä mallia näyttävät Heidi Räsänen ja Tuomas Kiiskinen.



Tässä naiset kokoontuivat aikalisällä miettimään kuinka tasatilanteessa oleva peli väännetään voitoksi. Voiton avaimetkin löytyivät, sillä aikalisän jälkeisessä vaihdossa naiset loihtivat tulostaululle kahdeksan maalia lisää.



KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen palkitsi ottelun jälkeen Tsemppari-pelaajat molemmista joukkueista. Naisten joukkueesta palkittiin Heidi Räsänen ja miesten joukkueesta paras oli maalivahti Kati Junnila.




Kättelyt suoritettiin ottelun jälkeen hyvässä hengessä, vaikka miehet varmasti kuulevat tästä ottelusta kotona vielä kauan.



Lopuksi miesten taitokisassa ammuttiin lämäreitä tutkaan. Kovimman pommin tykitti puolustaja Matti Koistinen.



Rangaistuslaukauskisassa taisi jo väsymys painaa pelaajien jaloissa, sillä liukuhihnalta tulleet suoritukset eivät kovinkaan usein maaliverkon perukoille päätyneet. Rangaistuslaukauksissa parhaimmalla prosentilla onnistui lopulta Joonas Riekkinen.



Studio Alex T:n pisteellä tytöt saivat teeman mukaisesti pinkkiä väriä kynsiinsä.



Ja katsojille loihdittiin myös upeita pikakampauksia.



YIT:n touhupisteellä lapset pääsivät askartelemaan itselleen taloavaimenperän.




Pelaajien nimmarit olivat kysyttyjä, tässä käsialanäytteensä antaa puolustaja Marko Kauppinen.




Ottelussa myös valmennuksen puolisot olivat edustettuna, kun KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkolan vaimo Heidi Tuokkola pelasi Team Pinkin joukkueessa.



Haasteottelun jälkeen tulostaululla olivat tylyt lukemat, naiset olivat parempia maalein 11-3.



Pelaajat poseerasivat tottuneesti myös kannattajien kanssa, tässä kuviin on päässyt KalPan Tommi Miettinen.



Kiekon Takana On Nainen -tapahtuma oli iso ponnistus ja tapahtuman toisena puuhanaisena oli Marko Kauppisen vaimo Riina Kauppinen. Tässä Riina ohjeistaa juontajia, eli Hannes Kapasta ja Mikko Juntusta päivän juontotehtävistä.




Kasvomaalauspisteellä oli myös säpinää ja suosituimpia kuvia olivat KalPa-logot.



Kiekon Takana On Nainen -tapahtumassa jaettiin myös kaikille Moilas Oy:n maistuvia leipiä.




Pukukoppikierroksella koppielämästä kertoi KalPan kokenut puolustaja Henri Laurila.



Yleisöluistelussa jäällä opeteltiin luistelemaan, välillä tupsahdettiin jäähänkin.



Tässä kaverukset iloisina yleisöluistelussa.





Team Pinkin tuleva pelaaja? Ainakin luistinten väri olisi oikea...




Joonas Riekkinen luisteli mailallisten puolella yleisöluistelussa. 



Hannes Kapanen toimi huutokaupan vetäjänä, apuna oli Sami Kapasen puoliso Eeva Hyytinen.


Huutokaupan jo päätyttyä Sami Kapanen möi oman pelipaitansa kirjaimellisesti päältään. Tässä paidan onnelliset uudet omistajat kuvassa Samin kanssa.