KalPan pelaajat maakuntakierroksella.

Maajoukkuetauolla KalPan pelaajat lähtivät nyt jo yhdeksättä kertaa maakuntakierrokselle viettämään kiekkoiltaa paikallisten junioreiden kanssa. KalPa tekee aktiivista yhteistyötä maakuntien seurojen kanssa, josta maakuntakierros on yksi osoitus. KalPan pelaajat ja valmentajat vierailivat tällä kertaa Iisalmessa, Pieksämäelle, Varkaudessa, Nurmeksessa, Leppävirralla ja Suonenjoella. Kilpisotureista mukaan maakuntakierrokselle pääsivät Toni Kallela, Sakari Salminen, Henri Laurila, Mikko Kukkonen, Ryan Lannon, Jukka Hentunen, Matti Koistinen, Joonas Riekkinen, Jasse Ikonen, Ossi Saarinen, Juha Toivonen, Iiro Pakarinen, Marko Kauppinen, Tuomas Kiiskinen, Tommi Jokinen ja Jaakko Rissanen.

Varkaudessa Jukka Hentunen, Matti Koistinen, Joonas Riekkinen ja valmentaja Jari Laukkanen

Maakunnissa pelaajat vetivät parituntiset jäätreenit paikallisille junnuille ja treenasivat yhdessä lasten kanssa. Leppävirralla Kiiskinen, Jokinen ja Rissanen vierailivat jäähallin sijasta paikallisella nuorisotalolla, jossa pojat pelasivat esimerkiksi playstationia junnujen kanssa. Pelaajat jakoivat kiertueella myös nimikirjoituksia, ja kamerat välkkyivät innokkaiden junioreiden valokuvatessa kilpisotureita.


Kiertue oli jälleen kerran erittäin onnistunut ja maakuntien junioreille KalPan pelaajien tapaaminen oli erittäin iso asia. Myös pelaajat arvostivat mahdollisuutta päästä mukaan maakuntakierrokselle.
”Maakunnissa oli todella hyvä vastaanotto ja lapset olivat todella innokkaita. Tällaiset ovat kivoja tapahtumia, sillä näistä jää sekä meille pelaajille, että myös lapsille positiivinen fiilis", Joonas Riekkinen kertoo.


KalPa kiittää kaikkia maakuntakierrokselle osallistuneita ja toivottaa heidät tervetulleiksi katsomaan kilpisotureita Niiralan Monttuun!

Kuvat: Antti Immonen