Juha Toivosen vuoro torjua voitto, KalPan sarjajohto kasvoi kuuteen pisteeseen.

SaiPa-KalPa 2-3 (0-1, 1-0, 1-2) Tilastot täällä.

SaiPa esitti perjantaina Kuopiossa jälleen kerran sitä, mistä joukkue tunnetaan, armotonta taistelua ja otti mukaansa yhden pisteen. Kun lauantaina siirryttiin Lappeenrantaan, KalPalta vaadittiin parannusta edelliseen iltaan ja se myös nähtiin. SaiPa ansaitsee jälleen arvostusta kovasta työmäärästä ja taistelusta, vaikka pisteille se ei nyt riittänyt.

KalPa osoitti erinomaisen joukkueen merkkejä raapimalla tasaisesta taistelusta jälleen voiton. Kaamosajan otteluruuhkan voittoputket ovat isoja mahdollisuuksia tehdä pientä eroa sarjataulukossa. Ne pienet erot voivat olla arvaamattoman tärkeitä kun jokaisen joukkueen kohdalle pitkän kauden aikana osuvat vaikeat ajat osuvat omalle kohdalle.

Lauantaina KalPan sarjajohto Ässiin kasvoi kuuteen pisteeseen, Pelicansiin 10 pisteeseen ja Jokereihin 13 pisteeseen. Runkosarjan 60 ottelusta KalPa on pelannut nyt 26.

Lappeenrannassa KalPa-maalilla nähtiin Juha Toivonen, joka antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa, minkä joukkue myös käytti. Toivosen tärkeiden torjuntojen lisäksi ottelun savolaisille käänsivät maaleillaan puolustaja Henri Laurila, ylivoimalla osunut Kalle Kerman sekä nelosketjun raataja Jasse Ikonen. Jukka Hentunen saldotti kaksi maalisyöttöä ja Joroisten härän tehot viikon kolmesta ottelusta olivat komeat 2+3.


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 29.11. klo 18.30 KalPa-JYP

- Pe 2.12. klo 18.30 KalPa-HIFK
- Ke 7.12. klo 18.30 KalPa-Blues