Yli 500 savolaisen vyöry Helsinkiin! Lauantaina värikoodi on: KELTAINEN!

Se on täällä, Suuri Savolainen Kokoontuminen 3! Helsingin jäähallissa la 19.2. kello 16.00 HIFK-KalPa. Otteluun on varmistanut tulonsa jo 500 Savon ylpeyden kannattajaa!

Suuri Savolainen Kokoontuminen on KalPan kannattajayhteisö Mustan Verkoston luomus, yksi vierasottelu lauantaina vuosittain vaihtuvalla Etelä-Suomen paikkakunnalla. Tällä kertaa savolaiset mylvivät kahdessa kulmassa, jolloin Suomessa äärimmäisen harvinainen omien kannattajien keskinäinen vuoropuhelu on mahdollista. Nyt ei ole heimoveljistä pulaa - tule!

Savolaisille varatuista katsomoista E1 ja E2 ovat jo loppuunmyyty. F8 ja F9 katsomoissa on vielä snadisti tilaa. Liput kätevästi täältä. PS. Muistathan vaihtaa ajoissa eurot fyrkaksi!

Savosta risteilylle lähtijät: Lähtö Kuopion linja-autoasemalta klo 8.10. Autot eivät odota! Paikalla suositellaan olemaan klo 7.50. Liput otteluun jaetaan hyttikunnittain linja-autoon astuttaessa. Hyttikortit jaetaan satamassa. Kaulaliinat Pelimiehestä perjantaina klo 22 asti!

HUOMIO! Muistathan, että matkalle tarvitaan passi tai uudenmallinen henkilöllisyystodistus.

Mustan Verkoston linja-autot: Lähtö Pelimiehestä klo 10. Lähtöselvitys alkaa klo 9, paikalla suositellaan olemaan viimeistään klo 9.30. Pelimiehestä mahdollisuus ostaa kaulaliinoja!

Etelän savolaiset: Jäähallin ovet aukeavat klo 15. Änkee sekkaan, tervetulloo mukkaan!


SSK 2, kuva 1.
Tammikuu 2010 ja Suuri Savolainen Kokoontuminen 2: Savolaisia silmänkantamattomiin!

SSK 2, kuva 2.
Tammikuu 2010 ja Suuri Savolainen Kokoontuminen 2: Suurella ylpeydellä savolaisia!