Turvatarkastajien sekä lukijalaitteiden määrää hallilla lisättiin

SM-liigan sarja-avauksessa KalPa-JYP yleisön halliin sisälle saapuminen ei sujunut kuten järjestäjä, KalPa Hockey Oy olisi toivonut. Osa yleisöstä saapui paikalle viime tipassa ja sille järjestäjä ei mahda mitään. Myös aiemmin paikalle saapuneilta jäi osalta ottelun alku näkemättä ja tähän ongelmaan on välittömästi reagoitu.

Heti seuraavasta kotiottelusta, tiistain 21.9. KalPa-Jokerit -ottelusta lähtien hallin ovilla lisättiin niin turvatarkastajien kuin lukijalaitteiden määrää ja sisääntulo halliin oli jouhevampaa. 31 vuotta vanhan jäähallin ahtaat eteiset tuovat kuitenkin omat rajoitteensa myös jatkossa. KalPa Hockey Oy toivoo yleisön nopeuttavan sisäänkäyntiä aktiivisuudellaan.

 - Haluamme tarjota yleisöllemme SM-liigan turvallisuusnormien mukaisen, turvallisen ottelutapahtuman. Normien mukaiset turvatarkastukset yhdessä sisäänkäyntien rajallisten olosuhteiden kanssa aiheuttavat pientä viivettä, mutta pyrimme kompensoimaan olosuhteita lisäämällä henkilökunnan määrää, kertoo toimitusjohtaja Sami Kapanen.


Näin nopeutat sisäänpääsyä halliin:
 - Saavu paikalle ajoissa, suositus on viimeistään 20 minuuttia ennen ottelua.
 - B- ja C-ovien lisäksi sisäänkäynti myös vähemmän käytetyiltä A- ja D-ovilta.
 - Esitä etukorttisi (esimerkiksi opiskelijakortti) samalla kun ojennat itse lipun.
 - Myös kaikki laukut tarkastetaan, avaamalla laukkusi valmiiksi säästät aikaa. *


* Esineet, joita halliin ei saa tuoda:
 - Kaikki alkoholijuomat
 - Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
 - Huumausaineet, käyttövälineet
 - Ampuma-aseet, teräaseet, monitoimityökalut
 - Ilotulitteet, soihdut, räjähdetarvikkeet

Mikäli sinulla on mukana jotain yllä mainituista esineistä, voit jättää ne hallin ovella oleviin laatikoihin. KalPa Hockey Oy ei vastaa ovelle jätetystä omaisuudesta.