Seitsemän lihavaa tulosta, yksi laiha tulos.

TPS-KalPa 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)  Tilastot täällä.

Aina ei voi voittaa, ei edes kahdeksaa kertaa peräkkäin. KalPan seuraennätystä, seitsemän peräkkäistä varsinaisen peliajan runkosarjavoittoa yhdellä kaudella, sivunnut huima putki ei kasvanut enää Turussa. Tappion aiheuttanut TPS ansaitsee uroteostaan kaiken kunnian.

KalPa-pelaajista kaikki eivät ehkä olleet torstaina Turussa parhaimmillaan, mutta ei KalPa missän nimessä huono ollut. Avauserässä savolaiset olivat hallitseva osapuoli, erän päättyessä lopulta 1-1. Tuomas Kiiskinen otti kiekon Ari Ahosen torjunnasta, taituroi koko kentän läpi TPS:n maalille ja Janne Laakkonen päätti Kiiskisen maalille nousun 0-1 maaliin.

Ottelun avausmaalista syöttöpisteen napannut Ahonen oli myös Turussa todella hyvä. Isäntien tasoituksessa maski maalin edessä oli oikea-aikainen ja voittomaalissa laukaus puolestaan oli täydellinen. Hyviä torjuntoja suorittanut "Arska" venytti toisen erän lopussa ottelun komeimman venytyksen ja esti TPS:ää karkaamassa jo kahden maalin johtoon.

Toinen erä oli TPS:n, mutta kolmas oli KalPan jatkuvaa päälle painamista. TPS onnistui kuitenkin purkamaan kärsivällisesti kiekkoa alueeltaan, kunnes summeri erän lopuksi pelasti isännät. Vain hieman aiemmin onnetar näytti KalPan kultakypärä Sakari Salmiselle karvaista puoltaan ja hieno kuvio päättyi tolpan kilahdukseen. Yritys oli hyvä, nyt vain oli TPS:n päivä.

Kun kiekko ei pomppinut savolaisille kaukalossa, olivat tähdet HK Areenan ulkopuolella paremmin kohdallaan, sillä tämän hetken kovimmat kilpailijat kärsivät niin ikään tappiot otteluissaan. Lauantaina KalPa pelaa Raumalla, jolloin pelissä on jälleen isot pisteet.