Paluumuuttaja Jasse Ikonen tuo fyysisyyttä KalPa-hyökkäykseen

Aiemmin keväällä Ässä-kapteeni Matti Kuparisen hankinnalla ja KalPa-ikoni Sami Kapasen paluulla hyökkäystään entisestään vahvistanut KalPa hankki hyökkääykseen nyt yhden paluumuuttajan. Lisäksi KalPa täydensi valmennusryhmänsä kolmeen valmentajaan.

KalPassa keväällä 2008 SM-liigassa debytoinut ja Nuorten Suomen mestaruutta juhlinut sekä seuraavalla kaudella kahdeksan SM-liigaottelua pelannut Jasse Ikonen (20) palaa kasvattajaseuraansa. Edelliset kaksi kautta JYPissä ja D Teamissa pelanneen Ikosen sopimus on kaksivuotinen.

 - Jasse on meille monipuolinen hyökkääjä, joka voi pelata sekä keskellä että laidassa. Saamme Jassen myötä hyökkäykseen hyvän lisän fyysisyyttä, kertoo urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.

Ari-Pekka Siekkinen
AP Siekkinen ja KalPan vaakuna herättävät tunteita Pohjois-Savossa ja Keski-Suomessa.


Päävalmentaja Tuomas Tuokkolan ja valmentaja Jari Laukkasen kanssa KalPan valmennuksen muodostaa Ari-Pekka Siekkinen, joka toimi pitkään menestyksekkäästi JYPin valmennuksessa. Puolustukseen ja maalivahteihin keskittyvän Siekkisen sopimus on kaksivuotinen.

 - Halusin hakea uusia haasteita ja KalPan organisaatio sekä joukkue ovat sellaisella tasolla, jotka vastaavat odotuksiani uuden haasteen suhteen. Tavoite on auttaa pelaajia parhaimpaansa ja sitä kautta joukkuetta pärjäämään, linjaa Ari-Pekka Siekkinen.

 - Siekkinen täydentää valmennuksen ja siellä on nyt roolit kohdallaan. Hyökkäykseen tarvitsemme lisää laajuutta. Haemme vielä muutamaa pelaajaa, Kapanen taustoittaa.