KalPa mukaan European Trophyyn

euro_trophyEuropean Trophy (ET) laajenee 16 joukkueesta 24 joukkueen turnaukseksi, joka tarjoaa laadukkaita otteluita Euroopan kovimmille sarjajoukkueille. European Trophyn ottelut pelataan ennen kansallisten sarjojen alkua syksyllä 2011 ja finaali pelataan joulutauolla 2011. European Trophy on jaettu neljään lohkoon: pohjoiseen, eteläiseen, läntiseen ja itäiseen lohkoon. Osallistujajoukkueita on Suomesta, Ruotsista, Saksasta, Itävallasta, Tsekistä ja Slovakiasta. Suomesta mukana on kuusi joukkuetta: HIFK, Jokerit, KalPa, Kärpät, Tappara ja TPS.

European Trophyssa joukkueet pelaavat alkusarjassa kahdeksan ottelua ja lohkojen parhaimmat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Salzburgissa ja Wienissä 16-18.12.2011 Turnauksen isäntänä EC Red Bull Salzburg on automaattisesti lopputurnauksessa yhdessä seitsemän parhaan joukkueen kanssa. Yhteensä European Trophyssa pelataan 108 ottelua.

- KalPalle tämä on hieno tilaisuus, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen. KalPa kutsuttiin mukaan European Trophyyn ja tietysti tartuimme tähän haasteeseen. Pelaajille tämä on hyvä paikka mitata tasoaan kansainvälisissä ympyröissä ja ET:ssa saamme mielekkäitä harjoitusotteluita kovien vastustajien kanssa.
- Katsojat pääsevät nauttimaan Kuopiossakin huippuotteluista ja kausikorttilaisille tarjoamme ET-ottelut ilmaiseksi, joten tässä on lisäsyy hankkia KalPan kausikortti jo hyvissä ajoin, Kapanen lisää.

Itäinen lohko
Kärpät, KalPa, HC Plzen 1929 (Tsekki), HC Ceske Budejovice (Tsekki), EV Vienna Capitals (Itävalta), HC Slovan Bratislava (Slovakia)

KalPan otteluohjelma European Trophyssa
To 11.8. Slovan - KalPa (Bratislava)
La 13.8. Vienna - KalPa (Wien)
To 18.8. KalPa - Budejovice
La 20.8. KalPa - Plzen
Ti 23.8. KalPa - Djurgården
Ke 31.8. KalPa - Kärpät
La 3.9. Frölunda - KalPa (Göteborg)
Su 4.9. HV 71 - KalPa (Jönköping)
Lipunmyynnistä ja kotiotteluiden tarkemmista alkamisajoista ilmoitamme lähiaikoina. Kausikorttilaiset pääsevät ET-otteluihin ilmaiseksi.

Tutustu täällä European Trophyn kotisivuihin http://www.europeantrophy.com/