KalPa Kuopion Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksen suojelijana

 

Kuopion Nuorkauppakamari ry järjestää yhdessä usean yhteistyökumppanin kanssa Joulupuu-keräyksen 27.11.-12.12.2010, tänä vuonna keräys järjestetään toista kertaa.

KalPa-perheen arvoihin on lukeutunut jo vuosia erilaiset hyväntekeväisyysprojektit (mm. KalPa liikuttaa -koulukiertue kaikille Kuopion kouluille ja Lastenklinikoiden kummien huomioiminen) ja tänä jouluna KalPa on Joulupuu-keräyksen suojelijana. Keräyksen avulla autetaan vähäosaisia lapsia Kuopion alueella. Tänäkin jouluna monen lapsen haaveissa on löytää paketti kuusen alta, kuitenkin monen vähävaraisen lapsen haave jää toteutumatta. Joulupuu-projekti haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä juuri Minä voisin tehdä lasten hyväksi.

- Meistä on tärkeää olla mukana Joulupuu-keräyksessä jakamassa joulumieltä alueen lapsille. Jokainen KalPan liigapelaaja lahjoittaa keräykseen KalPa-tuotepaketin. Toivomme, että esimerkkimme kannustaa muitakin yrityksiä lähtemään mukaan keräykseen, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Sami Kapanen.

Vaikka taloudellinen hyvinvointi Suomessa on lisääntynyt, lasten avun tarve on kasvanut. Lapsiperheiden suhteellinen asema tulonjaossa on heikentynyt, ja ne ovat jääneet jälkeen keskimääräisestä tulokehityksestä. Valtakunnallinen Joulupuu-keräys jakoi viime vuonna iloa noin 20 000 lahjansaajalle.

Joulupuu-keräyksessä lahjat kohdistetaan lapsen iän ja sukupuolen mukaan. Kuopion K-citymarketeissa Päivärannassa ja Kolmisopella on keräyspisteet, joista voi tulla hakemaan pakettikortin ilmoitettuina aikoina. Kortissa kerrotaan lapsen sukupuoli ja ikä (esim. tyttö 5 v.). Pakettikortin lapselle hankitaan lahja, ja lahja palautetaan keräyspisteeseen, jossa se
paketoidaan. Lahjaksi käy uusi ostettu tai itse tehty paketti, emme voi valitettavasti ottaa vastaan käytettyä tavaraa. Lahjan saajat asuvat Kuopion seudulla. Lahjat toimitetaan saajilleen jouluviikolla. Kaikki lahjat toimitetaan Kuopion kaupungin sosiaalitoimelle, joka huolehtii lahjojen jakamisesta oikeisiin osoitteisiin.


Tänä vuonna myös yrityksiä kannustetaan mukaan keräykseen

Tänä vuonna toivotaan, että mahdollisimman moni kuopiolainen yritys lähtisi mukaan hyvän asian puolesta. Kuopion Yrittäjät ry on myös keräyksen yhteistyökumppanina kannustamassa yrittäjiä lahjoittamaan esimerkiksi yrityksen joulukorttirahat keräykseen ostamalla lahjoja vastaavalla summalla. Yritykset voivat tuoda myös yrityksensä omia tuotteita
keräyspisteelle tai esimerkiksi lahjakortteja. Lahjat paketoidaan keräyspisteellä, joten yrityksen tarvitsee vain toimittaa lahjat keräyspisteelle.

Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin - se voi olla saajalleen Se ainoa.

Joulupuu-keräykset Kuopiossa 27.11.-12.12.2010 (6.12. suljettu)
La 27.11. klo 11 avaustilaisuus K-citymarket Päivärannassa
Lauantaisin klo 11.00 - 18.00
Sunnuntaisin klo 12.00 - 18.00
Ma-Pe klo 15.30 - 19.00
• K-Citymarket Päiväranta
• K-Citymarket Kolmisoppi

Yhteistyössä: Kesko, K-citymarketit Kolmisoppi ja Päiväranta, Kuopion Osuuspankki, Kuopion Yrittäjät, AD-Kiivi, Graafiset palvelut, Iskelmä Oikea Asema, Viikkosavo ja Kuopion kaupungin sosiaalitoimi.