KalPa jäi pisteittä Tammikuun tasauksen kotiottelussa

KalPa - Pelicans 1-2 (0-0,1-2,0-0)
Tilastot täällä, maalikooste täällä.

Perjantaina 28. tammikuuta pelattiin SM-liigan uutuuden, Tammikuun tasauksen, ensimmäinen ottelu KalPan ja Pelicansin välillä. Lahden Pelicans haastoi ennen joulua valintatilaisuudessa KalPan Tammikuun tasaukseen vastustajaksi mielessään mahdollisuus pisteisiin, eli valinta tehtiin puhtaasti urheilullisin perustein. Ensimmäisen ottelun perusteella Lahdessa voidaan myhäillä tyytyväisenä, sillä vierailija onnistui kaappaamaan kolme pistettä mukaansa Niiralasta.

Kotijoukkue KalPan riveissä debytoi tuore jenkkivahvistus Ryan Lannon, joka pelasikin kelpo ottelun KalPan takalinjoilla. Lannonkaan ei kuitenkaan saanut joukkuetta sytytettyä, eikä autettua maalinteossa. KalPalla oli ottelussa useita hyviä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa kiekko ei pomppinut KalPalle ja vierailijat veivät pisteet. Pelicansin pisteiden takana oli myös hienosti torjunut maalivahti Niko Hovinen, joka joutui poimimaan kiekon selkänsä takaa vain kerran. KalPan ainoan maalin teki viime aikoina hyvän maalivainun löytänyt oma kasvatti Iiro Pakarinen. Syöttöpisteet maaliin kirjauttivat Sakari Salminen ja Peter Ölvecky.

KalPan joukkueen ei ole syytä kuitenkaan jäädä murehtimaan tappiota, sillä Tammikuun tasaus jatkuu jo lauantaina, jolloin joukkue matkaa vuorostaan Lahteen Pelicansin vieraaksi. Nyt KalPalla on revanssin paikka, sillä pisteet kelpaavat takuuvarmasti myös Savossa.

Seuraavat kotiottelut:
- La 5.2. klo 18.30 KalPa - Pelicans 
- Ti 22.2. klo 18.30 KalPa - HPK
- Ti 1.3. klo 18.30 KalPa - JYP