Avaavatko savolaiset neljännesfinaalit heti kierosti vierasvoitolla?

1. neljännesfinaali Lukko-KalPa. Kivikylän Areena perjantaina 18.3. kello 18.30.

Neljännesfinaalien suurimman huomion vie ottelupari HIFK-Jokerit, mutta toinen erittäin mielenkiintoinen ja hyvin mahdollisesti todella tasainen pari on juuri Lukko-KalPa. Kumpikin omaa huippumaalivahdin ja runsaasti tulivoimaa hyökkäyksessä sekä pari erittäin kovasti laukovaa puolustajaa. Ero näiden joukkueiden välillä on pelityylissä sekä puolustuksessa.

Lukon tyyli on enemmän fyysinen ja KalPan puolestaan kiekkokontrolliin perustuva, mikä näkyy myös pelaajatyypeissä. Lukko on edellä fyysisyydessä, KalPa puolestaan pehmeissä käsissä. Ja sama ero on puolustuksissa, Lukolla on enemmän kokoa, KalPalla taas liikettä.

Kummallakin pelitavalla ja kummallakin pelaajamateriaalilla voi menestyä. Kysymys on siitä, kumpi joukkueista pystyy pelaamaan paremmin ominta pelityyliään kun vastustaja yrittää tehdä siitä mahdollisimman vaikeaa. Sarja voi päättyä 3-4/4-3 tai 0-4/4-0. Aika näyttää!

Iso osa omalla tasolla pelaamista on pystyä pelaamaan riittävän rennosti. Kotiedusta on etua kun sen pystyy uusimaan, sen menettäessään se voi kääntyä jopa riippakiveksi. Pystyykö KalPa ryöstämään kotiedun? Saako Lukko hurmoksen päälle? Kestääkö nuori Antti Raanta paineet Lukko-maalilla avausottelussa? Vai nouseeko Raanta Lukon yllätyssankariksi?

Kuuntele ottelu Iskelmä Oikealta Asemalta 96,7 MHz tai netistä. Selostus Mikko Juntunen.

Seuraavat kotiottelut:
 - La 19.3. klo 18.30 KalPa-Lukko
 - Ke 23.3. klo 18.30 KalPa-Lukko
 - La 26.3. klo 18.30 KalPa-Lukko (tarvittaessa)