7 päivää 7 duunia -hyväntekeväisyyskampanja

Kuopiolainen Allu Koskinen on järjestämässä hyväntekeväisyyskampanjaa marraskuun ensimmäisellä viikolla, 1.-7.11. KalPa on mukana hyväntekeväisyyskampanjassa, jossa Koskinen aikoo tehdä seitsemän päivän aikana töitä seitsemässä erilaisessa työpaikassa. Kampanjaviikolla tekemistään töistä Allu ei saa itse palkkaa, vaan työnantaja päättää Allun tekemän työpanoksen mukaan summan, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyyskohdetta jokainen voi käydä äänestämässä netissä osoitteessa www.7duunia.fi. Kaikki äänestyksessä olevat kohteet liittyvät jollakin tavalla lapsiin ja nuoriin.
- Tällä tempauksella haluan herättää keskustelua nuorisotyöttömyydestä ja kannustaa nuoria työelämään. Kaikki työ on mielestäni tärkeää ja töitä löytyy, kun on avoimin mielin valmis kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, Allu kertoo.

Allun työpaikkoina kampanjaviikon aikana toimivat Driving Team Oy, Kuopion Autokauppa, Scanria Oy, KalPa Hockey Oy, Jack & Jones, Ravintola Intro sekä Henry's Pub. Jokaisessa työpaikassa Allulla on erilainen työtehtävä. Hän työskentelee muun muassa siivoojana, toimistovirkailijana ja vaihtoautomyyjänä.