Videoennakko: KalPa-Pelicans on ISO ottelu, Sami Mutanen palaa kaukaloon!

KalPa - Pelicans Data Group Areenalla ke 10.2. klo 18.30. Otteluisäntä: Pohjois-Savon Osuuspankki


Onnistuuko KalPa jättämään Pelicansin myös neljännen kerran selkänsä taakse? Tervetuloa elämään mukana!

Haluatko nähdä ottelun, jossa on ISO panos? Tervetuloa nyt katsomoon, sillä tämä on klassinen "kuuden pisteen ottelu"! Pelicans ja KalPa ovat sarjataulukossa peräkkäin ja joukkueilla on täysin identtiset määrät otteluita (48) sekä pisteitä (71). Kolmen pisteen voitto nyt antaisi jo hyvän etumatkan runkosarjan loppusuoralle!

Haluatko nähdä ottelun jossa kotijoukkue on suosikki? Pelicans on sarjataulukossa yhden sijan ylempänä useampien kolmen pisteen voittojen johdosta, mutta KalPa on voittanut kauden kaikki kolme keskinäistä ottelua ja pisteet ovat nyt 9-0 sekä maaliero 9-2. Lisäksi edellisissä kotiotteluissa KalPa on kaatanut JYPin ja Kärpät, lähtökohdat otteluun ovat hyvät!

Haluatko nähdä erittäin tärkeän pelaajan palaavan kaukaloon? Keväällä 2013 Ässien mestarijoukkueen tärkeä haalariosaston johtaja ja viime kaudella KalPa-kannattajat heti väsymättömällä taistelullaan hurmannut Sami Mutanen on ollut loukkaantuneena runkosarjan tähän asti. Kuten viime kevät osoitti, "Kaivuri" on kevään pelaaja ja KalPalle todella tärkeä!

Varmista paikkasi tähän ISON panoksen jännitysnäytelmään jo nyt ja jonottamatta täältä.Videoennakossa Sami Mutanen. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen myös täältä.


Liput:
Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2015-2016 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina on KalPan juniorijoukkueen pelaajat ja katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja Viking Linen lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2015-2016 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuu nyt kaapunnin oma poeka, kapteeni Mikko Jokela.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- Ti 16.2. klo 18.30 KalPa - Ässät
- Pe 19.2. klo 18.30 KalPa - TPS
- La 27.2. klo 17.00 KalPa - Ilves