Savolaisten pelissä KalPa-Jukurit perjantaina 17.2. jäähallin ovet avataan jo klo 17.00!Savolaisten pelissä KalPa-Jukurit perjantaina 17.2. ollaan ylpeästi savolaisia ja tuodaan omia juuriamme esiin. Rohkaisemme kaikkia pukeutumaan Savon väreihin, eli keltamustaan! Ottelussa soitetaan savolaista musiikkia, ja tiedossa on muutakin savolaista ohjelmaa. Jäähallissa on myynnissä tietysti aitoja savolaisia ruokaherkkuja teemaan liittyen. Lapsille on B-tasanteella kasvomaalausta ja ilmapalloja.

Jäähallin ovet avataan jo klo 17.00 ja 70-vuotisjuhliaan juhliva otteluisäntä Savon Voima tarjoaa 300:lle ensimmäiselle kakkukahvit Monttu Pubissa. Monttu Pubissa on ennen ottelua Savolaisten visa, jossa palkintona on KalPa-tuotteita. Otteluisäntä Savon Voimalla on oma promopiste B-tasanteella ja he järjestävät jäähallissa arvontoja ja kisailua: katsomojen istuimiin on kiinnitetty 70 Savon Voima -tarraa ja mikäli omasta penkistä löytyy tarra, saa tarraa vastaan noutaa palkinnon Savon Voiman pisteeltä B-tasanteelta. 

Ottelun alussa Savolaisen laulun esittää Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Mikko Rantaniva. Ottelu KalPa-Jukurit, runkosarjan viimeinen Savon Derby, alkaa klo 18.30. Ottelun ensimmäisellä erätauolla haastatellaan Antti Ruuskasta ja hän on mukana myös Savon Voiman erätaukokilpailussa muutaman muun katsojan kanssa.

Osta liput tapahtumaan tästä! Tervetuloa mukaan juhlistamaan savolaisuutta!