Hokki-kapteeni Mikael Seppälä siirtyy vahvistamaan KalPan puolustusta

Kajaanin Hokissa viime ja tällä kaudella pelannut Mikael Seppälä (22) palaa KalPaan. Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta ja sisältää seuran option vielä yhdestä kaudesta.


Kuusi kautta KalPassa, kapteeniksi Hokissa

Seppälä on hyvät raamit (187 cm, 91 kg) omaava puolustaja, joka tykkää pelata kovaa. Kiekollisen pelin potentiaalista kertoo puolestaan viime kauden pisteet Mestiksen runkosarjassa, jotka olivat 44 ottelusta 8+12. Johtajaominaisuuksista kertoo parhaiten se, että hän arvostettiin Hokin kapteeniksi viime kaudella vain 21-vuotiaana ja valittiin kapteeniksi uudestaan kuluvalle kaudelle.

Puolustaja on Ylivieskan Jääkarhujen kasvatti, joka pelasi KalPassa kuusi kautta, joista kahdella viimeisellä kaudella myös edustusjoukkueessa. Liigan runkosarjasta tilastot ovat 42 ottelua ja pisteet 1+3 sekä pudotuspeleistä kolme ottelua. Kuopiosta Seppälä siirtyi Kajaaniin, mistä hän palaa nyt Savon sydämeen pitkällä sopimuksella.


"Tuon fyysistä kovaa peliä ja kiekkojen blokkausta"

Katso Mikael Seppälän tuore videohaastattelu alta. Mikäli video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.
"Tuo meille niitä ominaisuuksia joita haimme"

 - Tarvitsimme puolustajan ja Mikael on meille jo ennestään tuttu pelaaja, joka tuo meille niitä ominaisuuksia joita haimme. Haimme yleispuolustajaa, joka tappaa alivoimia ja on lähtökohtaisesti puolustava puolustaja, taustoittaa siirtoa urheilujohtaja Kimmo Kapanen.

 - Hänellä on takana puolitoista vahvaa kautta Kajaanissa, ura on mennyt vahvasti ylöspäin ja tällaisia pelaajia koitamme meille löytää.


"Yhtä hyökkääjää haemme"

 - Yhtä hyökkääjää haemme. Tutkimme markkinoita ja sopiva pelaaja kun osuu kohdalle, olemme valmiina reagoimaan, urheilujohtaja Kapanen kertoo.