Ennakko: Perjantaina taistellaan kärkisijoista! Vastakkain kauden yllättäjät KalPa ja HPK

KalPa - HPK Data Group Areenalla pe 10.2. klo 18.30. Otteluisäntä: HK


Perjantaina katseet ovat jälleen keskittyneitä ja kaukalossa mitään ei ole luvassa ilman hinnan maksamista.

Liiga-kauden kaksi positiivisinta yllättäjää ovat KalPa ja HPK. Kuopiolaiset ja hämeenlinnalaiset ovat huomattavasti korkeammalla sarjataulukossa kuin mihin heidän yleisesti uskottiin ennen kautta yltävän. Lisäksi molemmat ovat saaneet vuolaita kehuja esittämällä läpi kauden erittäin hyökkäävää ja viihdyttävää jääkiekkoa.

KalPa ja HPK palaavat Liigan helmitauolta kaukaloon perjantaina, kumpikin on saanut hektisen tammikuun jälkeen tarpeeseen tulevan lähes viikon tauon. Nyt nähdään siis tällä viikolla levätä ja hyvin harjoitella saaneet joukkueet ja kaukalossa tullaan näkemään varmasti latautuneet miehistöt. Kuten sanonta kuuluu, tauon jälkeen pelaajien silmä on kirkas ja jalka on kevyt.

Aina kun kypärän remmi laitetaan kiinni, pelaajat haluavat voittaa, mutta oman panoksensa otteluun tuo nyt myös sarjatilanne. Ennen keskiviikon kierrosta KalPa on Liigassa kolmantena, tasapistein toisena olevan TPS:n kanssa. HPK on heti KalPan takana neljäntenä, 14 pisteen päässä ja yhden pisteen JYPin edellä. Tilanne on hyvin mielenkiintoinen ja myös KalPan osalta paljon on vielä auki tulevan sijoituksen osalta.

Tammikuun alussa samojen joukkueiden edellistä kohtaamista Hämeenlinnassa ylistettiin laajalti ottelun tasoltaan ja viihdearvoltaan. Kaksi kiekollista ja hyökkäävää jääkiekkoa pelaavaa joukkuetta esittivät jäällä vauhdikasta shakkia, joka päättyi viimeisten minuuttien Arttu Ilomäen ylivoimamaalilla KalPan voittoon 1-2. Vauhdikasta ja tasokasta viihdettä on lupa odottaa myös nyt!

Aloita viikonloppusi perjantaina vauhdikkaalla viihteellä Data Group Arenalla! Liput täältä.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat tällä kertaa KalPan keskushyökkääjät Matias Myttynen ja Eero Kilpeläinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 17.2 klo 18:30 KalPa - Jukurit <- Osta liput!
 - To 23.2. klo 18.30 KalPa - Lukko  <- Osta liput!
 - La 25.2. klo 17.00 KalPa - Kärpät  <- Osta liput!