Nyt myynnissä ainutkertainen yhteislippu KalPan kotiotteluun ja Puijon kisoihin!Nyt on tarjolla talviurheilua parhaimmillaan ja mikä parasta samalla lipulla pääsee seuraamaan sekä KalPan runkosarjan viimeisen ja erittäin jännittävän kotiottelun Lukkoa vastaan maanantaina 9.3. sekä supersuositut Puijon kisat 9.-10.3.2015! Yhteislipun hinta on vain 32 €, joten yhteislipun lunastamalla säästät jopa 11,50 euroa!

KalPa ja Puijon Kisat ovat tehneet yhteistyötä nyt jo kolme vuotta ja haluavat yhteistyöllään osoittaa, miten tapahtumanjärjestäjät voivat yhdistää voimansa ja tarjota samalla asiakkaille ainutlaatuista palvelua. Yhdellä lipulla pääseekin näppärästi nauttimaan talviurheilun ykköslajeista paikanpäälle. Yhteislippu on ehdottomasti myös mahtava lahjaidea jokaiselle urheilun ystävälle.

Peliliput ovat KalPan hyökkäyspäätyyn katsomoihin B5-B7 sekä C6-C7, huom. paikkoja on rajoitetusti, ei katsomoiden alarivit. Liput ovat myynnissä 12.2.-9.3.2015 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Yhteisliput ovat nyt myynnissä kaikissa myyntipisteissä! Liput saa näppärästi Lippupalvelun nettikaupasta ja  KalPan myyntipisteitä ovat KalPa Pro Shop, K-citymarketit Kolmisoppi ja Päiväranta sekä Siilinjärven K-supermarket Herkkupata että jäähallin A- ja B-ovilla ottelupäivänä tuntia ennen ottelun alkua.
Katso muut lipunmyyntipisteet täältä.

Muista säilyttää lippusi KalPan ottelun jälkeen päästäksesi samalla lipulla Puijon Kisoihin. Esitetyt hinnat sisältävät toimituskulut KalPan myyntipisteillä. Lisätietoa muista toimituskuluista täältä.