Voittajaksi!-seminaari
Tervetuloa Voittajaksi!-seminaariin tiistaina 7.2.2017 ottamaan oppia huippuasiantuntijoilta ja verkostoitumaan!  Jo yhdeksättä kertaa järjestettävän Voittajaksi!-seminaarin mielenkiintoisina puhujina ovat Kirsi Piha, Jukka Kurttila ja Erkka Westerlund. Juontajana seminaarissa toimii Mika Sutinen ja seminaaritilana on Kuopion kaupunginteatteri.

Tervetuloa mukaan voittajien tielle! Ilmoittaudu seminaariin tästä
 

Ohjelma

10.00 Ilmoittautuminen, aamukahvit
10.30 Seminaarin avaus KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman
10.40 Seminaarin juontaja Mika Sutisen tervetulosanat
10.45 Erkka Westerlund: Oman hyvinvoinnin johtaminen
12.00 Kirsi Piha: Viestintä - puolustus- vai hyökkäystaktiikka?
13.00 Lounas, jälkiruoka ja kahvit
14.00 Teatterin laulunumero Annie Mestariampuja -musikaalista
14.10 Yhteistyökumppanin osuus
14.15 Jukka Kurttila: Paras tapa kunnioittaa historiaa on kyseenalaistaa se
15.15 Seminaaripäivän yhteenveto ja lopetus
 

Puhujaesittelyt
Erkka Westerlund on toiminut urheilumaailmassa pitkään. Erkka on ollut päävalmentajana SM-liigassa Jyp HT:ssa, Lukossa ja Jokereissa (SM-hopea) sekä HIFK:ssa yhdessä Raimo Summasen kanssa (SM-kulta). Myöhemmin hän toimi myös Jokereiden päävalmentajana KHL:ssa. Koko Suomen tietoisuuteen Erkka on noussut jääkiekkomaajoukkueen valmennustehtävistä, joissa Erkka on luotsannut Leijonat olympiahopealle ja olympiapronssille. Erkan alaisuudessa maajoukkue on menestynyt myös MM-kisoissa, joista kotiintuomisina on ollut kaksi MM-hopeaa ja yksi MM-pronssimitali. 

Valmennustyön lisäksi Erkka on työskennellyt Suomen Jääkiekkoliitossa, Vierumäen urheiluopistolla ja Suomen Olympiakomitean Huippu-urheilun muutostyöryhmässä. Nykyään hän toimii perheyrityksessä, jossa tekee hyvinvointivalmennusta huippu-urheilijoille sekä valmentaa yrityksiä työhyvinvointiprojekteissa. 

Voittajaksi!-seminaarissa Erkka puhuu itsetuntemuksesta ja itsensä johtamisesta, jotka ovat nykyään tärkeitä hyvinvoinnin peruspilareita. Puheessaan Erkka kertoo kuinka toisen ihmisen kohtaaminen ja yhdessä tekeminen muokkaavat huipputiimin ja kuinka hyvät asiat voidaan siirtää huippu-urheilusta työelämään.


KTM Kirsi Piha on viestinnän strategi ja yrittäjä. Kirsi toimii hallituksen puheenjohtajana viestintätoimisto Ellun Kanoissa. Ellun Kanat uskoo viestintään, joka on aktiivista, mahdollisuuksiin tarttuvaa ja liiketoimintaa vauhdittavaa. Kirsi on aiemmin toiminut eri tehtävissä suomalaisessa ja eurooppalaisessa politiikassa. Viimeiset 10 vuotta hän on konsultoinut yrityksiä ja yhteisöjä viestimään tehokkaasti ja koskettavasti.

Voittajaksi!-seminaarin puheessaan Kirsi pureutuu viestintään ja siihen kuinka oikealla viestinnällä voidaan vaikuttaa ja luoda voittajia. Kirsin mukaan viestinnässä ei saada maaleja pelkällä puolustuksella, vaan on toimittava muutenkin. Tämän ravistelevan puheenvuoron jälkeen seminaarivieraat miettivät viestintää varmasti eri tavalla!

Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila tunnetaan markkinoinnin osaajana. Hän on yksi hätkähdyttävistä kampanjoistaan tunnetun mainostoimisto Bob the Robotin perustajista. Kaksi vuotta sitten Jukka loikkasi mainosmaailmasta Finlaysonin toimitusjohtajaksi ja osaomistajaksi. Lyhyessä ajassa hän on yhtiötovereidensa kanssa kirkastanut Finlaysonin brändin ja uudistanut yrityskulttuurin.

Voittajaksi!-seminaarissa Jukka kertoo brändin uudistamisesta ja rohkeudesta. Miten hyödyntää vahvaa brändiä fiksusti, mutta samalla kuitenkin olla takertumatta siihen? Jukan puheenvuoro on vahvaa asiaa markkinoinnista ja brändistä.

 

Hintatiedot

340 €/hlö, kun osallistujia on 1-3/yritys
299 €/hlö, kun osallistujia on 4 tai enemmän/yritys. 
 
Seminaarin hinta sisältää buffet-ruokailun ja kahvit. Hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksun. 13.1.2017 tai sen jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli yrityksessä seminaariin ilmoittautunut on estynyt tulemaan seminaariin, voi osallistujanimen vaihtaa veloituksetta. Ilmoittautuessasi seminaariin voit valita laskutuksen joko vuoden 2016 tai 2017 puolella.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu seminaariin tästä, vain 210 ensimmäistä mahtuu mukaan!

 

Saapuminen seminaariin

Voittajaksi!-seminaari järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa osoitteessa Niiralankatu 2. Pysäköinti on mahdollista esimerkiksi jäähallin päädyssä sijaitsevalla pysäköintialueella, josta on lyhyt kävelymatka teatterille.

 

Seminaarin pääyhteistyökumppanit

 
Lisätietoja:
KalPa Hockey Oy, 044 787 1100, kalpa@kalpa.fi

Site in English