Hannes-Klubin playoffs-kausikortti 1120 € + alv. 24 %Hannes-Klubi sijaitsee viihtyisässä tilassa jäähallin C/D-puolella aitioiden välissä, jossa on erikseen ravintolapuoli ja katsomotila. Hannes-Klubilla nautit pelin ohella hyvästä ruoasta ja aidosta kiekkotunnelmasta sekä tunnetun kiekkomiehen ja klubi-isännän Hannes Kapasen show’sta.

Hannes-Klubilla tarjotaan ennen ottelua, ottelukohtaisesti vaihtuva ruoka seisovasta pöydästä sekä kahvit leivoksien kera ensimmäisellä erätauolla. Hannes-Klubilla on A-oikeudet ja siellä voi nauttia koko ottelun ajan virvokkeita, jotka laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan.

Hannes-Klubin kausikorttihintaan sisältyy pääsylippu, tilavuokra ja ruokailu kahveineen. Muut juomat laskutetaan kulutuksen mukaan. Lisäksi Hannes-Klubin kausikorttilaiset saavat oman vakiopöytäpaikkansa.

Huippu KalPa-Klubin playoffs-kausikortti 444 € (sis. alv. 10 %)
D1- ja D2-katsomolohkoihin
Huippu KalPa-Klubilaisten käytössä on katsomon välittömässä läheisyydessä sijaitseva Huippu KalPa-Klubi, jossa tapaat muita yritysasiakkaita ja kuulet sisäpiirin kommentit. Huippu KalPa-Klubikorttilaisilla on oma sisäänkäynti hallin D-oven vieressä. Tilassa on A-oikeudet ja omat WC-tilat.

Tuomarina tilassa toimii järjestyksenvalvoja, joka puhaltaa erätauoilla pilliin kun erätaukoa on jäljellä kaksi minuuttia.

Ottelun jälkeen Huippu KalPa-klubilla näet ja kuulet myös lehdistötilaisuuden TV:stä.
 

Kausikortin jatkaminen playoffseihin

Kauden 2016–2017 runkosarjan kausikorttilaisella on etuosto-oikeus omalle paikalleen playoffseissa. Tiedotamme pudotuspeleistä kausikorttilaisille uutiskirjeellä ja lähetämme laskun automaattisesti. Jos et ole saanut playoffs-kausikorttilaskua 17.2.2017 mennessä, ota yhteys KalPan toimistoon. Runkosarjan sirukortit aktivoidaan etänä, kun playoffs-lasku on maksettu eräpäivään mennessä.  Jos kausipaikkasi on lippuvihko, postitamme sen sinulle maksun kirjauduttua tilille. Playoffs-kausikorttilasku on maksettava laskussa olevalla viitenumerolla eräpäivään mennessä, muuten paikka vapautuu automaattisesti takaisin myyntiin.

Uudet playoffs-kausikortit

Runkosarjassa vapaina olleille paikoille voi ostaa playoffs-kausikortin maanantaista 13.2.2017 alkaen. Vapautuneiden runkosarjan paikkojen myynnin aloitamme keskiviikkona 1.3.2017, emme ota ennakkovarauksia paikkojen suhteen vastaan. Uudet playoffs-kausipaikat myydään lippuvihkoina.

Katso playoffs-ottelukalenteri Liigan sivuilta täältä.
                                                                

Kysy lisätietoja kausikorteista suoraan toimistolta kalpa@kalpa.fi tai puhelimitse 044 787 1100.

Site in English