VIP-info

VIP-tilavaraukset:

Kaikki VIP-tilojen varaukset ja tiedustelut KalPan toimistolta myyntitiimiltä.
Varattujen VIP-tilojen tarjoilutilaukset kalpa@kalpa.fi.

Palautteet

Toivomme, että annatte VIP-tapahtumista palautetta meille, jotta voimme kehittää tapahtumia jatkossa. Palautetta voitte lähettää kalpa@kalpa.fi

Alla tarkemmat, tilakohtaiset ohjeet.
 

Aitiot

Sisäänkäynti aitioihin

Aitioihin kannattaa tulla tunti ennen ottelun alkua, jolloin teille jää hyvin aikaa ruokailla. Halutessanne voitte järjestää tiloissa esimerkiksi oman asiakastilaisuuden tai palaverin ja tulla aitioihin aikaisemminkin, kunhan järjestelyistä vain sovitaan KalPan kanssa etukäteen. Sisäänkäynti kaikkiin aitioihin on Data Group Areenan kaupunginpuoleisella pitkällä sivulla (C/D-puoli), jossa on opasteet VIP-tilat (C-oven vieressä oikealla puolella). Pääsyliput aitioihin löytyvät järjestyksenvalvojalta aina yrityksen / yhteyshenkilön nimellä.

Ruokatarjoilut aitioissa

Aitiossa on hyvä ruokailla ennen ottelun alkua. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan toimittaa siilinjärveläinen VS Ravintolat. Ruokatilaus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen ottelutapahtumaa, erikoisruokavalioista voi ilmoittaa vielä 3 päivää ennen tapahtumaa. Ruokailu laskutetaan ennakkoon tilattujen annosten mukaan.
 

Alkoholijuomien tarjoilu aitioissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Data Group Areenalla. Aitiot ovat anniskelualuetta, joissa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen aitioihin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois aitiosta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan aitiotiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

KalPa Hockey Oy:llä on aitiotiloissa A-oikeudet. Laskutamme kaikki aitioissa nautitut juomat erikseen kulutuksen mukaan. Aitioissa on valmiina jääkaappi, joka on täynnä olutta, siideriä ja lonkeroa sekä viiniä. Lisäksi jääkaapista löytyy alkoholittomia vaihtoehtoja kuten limppareita ja vichyä. Tilauksestanne toimitamme aitioon valmiiksi myös alkumaljat tai esimerkiksi konjakit nautittavaksi kahvin kanssa. Kaikki muut juomat joko tilataan ennakkoon tarjoilutilauslomakkeelta tai paikan päällä tarjoilijalta tapahtuman aikana.

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.
 

Laskutuskäytäntö aitioissa

Tilavuokra laskutetaan tapahtuman jälkeen. Ruoka- ja juomatarjoilun laskutamme aina tilauksen / kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen, samoin kuin mahdollisen erikoistarjoilulaskun.
Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella. Aitioiden jääkaapin perusjuomavarasto inventoidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen ja inventaarion perusteella tehdään juomalasku.
 

Peruutukset ja muutokset

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista aitiotapahtuman peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet aition tilavuokrasta. Mikäli aitiotapahtuman peruutuksesta tai muutoksesta ilmoitetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa veloitamme asiakkaalta täyden tilavuokran ottelutapahtumasta. Pidämme myös suullisia muutoksia tai peruutuksia sitovina. Yksittäiset henkilömäärämuutokset voit ilmoittaa kuluitta 7 päivää ennen tapahtumaa. Sen jälkeen veloitus tapahtuu alkuperäisen tilauksen mukaan.


Olvi Hall of Fame

Sisäänkäynti Olvi Hall of Fameen

Ottelutapahtuma Olvi Hall of Famessa alkaa tunti ennen ottelun alkua ruokailulla. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan toimittaa siilinjärveläinen VS Ravintolat. Sisäänkäynti Olvi Hall of Fameen on Data Group Areenan B-ovelta (Niiralan puoleinen pitkä A/B-sivu), jossa turvatarkastuksen jälkeen tilan  järjestyksenvalvoja antaa yrityksen / yhteyshenkilön nimellä olevat pääsyliput.
 

Ruokatarjoilu Olvi Hall of Famessa

Olvi Hall of Fame – lipun hintaan sisältyy ottelukohtainen ruoka ennen ottelua sekä kahvitarjoilu ensimmäisellä erätauolla. Ruoka on valmiina lämpöhauteissa tunti ennen ottelutapahtuman alkua ja se korjataan pois n. 5 minuuttia ennen ottelun alkamista. Ensimmäisellä erätauolla Olvi Hall of Famessa tarjoillaan kahvit ja kahvileivät.

Mikäli teillä on erikoisruokavalioita, ilmoittakaa siitä meille jo varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
 

Alkoholijuomien tarjoilu Olvi Hall of Famessa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Data Group Areenalla. Olvi Hall of Fame on anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen Olvi Hall of Fameen on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois Olvi Hall of Famesta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

Olvi Hall of Famessa on A-oikeudet. Alkoholijuomat tilataan tarjoilijalta tai suoraan baaritiskiltä. Juomat merkitään joko pöydän piikkiin, jolloin pöydän isäntä kuittaa laskun tai maksaa juomat tilaisuuden jälkeen Olvi Hall of Famessa käteisellä tai kortilla. Juomat voi myöskin maksaa jo tilauksen yhteydessä. Olvi Hall of Famessa voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (Diners ja Amex käy myös meillä).

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.

Laskutuskäytäntö Olvi Hall of Famessa

Olvi Hall of Famen pääsyliput laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen varauksenne mukaisesti. Juomat maksetaan Olvi Hall of Famessa ottelutapahtuman yhteydessä tai ne laskutetaan kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen.

Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku.

Olvi Hall of Famen laskun voi maksaa myös paikan päällä. Mikäli lasku maksetaan paikan päällä, tulee siitä mainita jo varausta tehdessä. Paikan päällä maksettaessa isännän tulee ilmoittaa siitä hyvissä ajoin tarjoilijalle. Laskun tekemiseen menee jonkin verran aikaa, sillä tarjoilut on aina ensin tarkistettava. Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteisen. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.
 

Peruutukset ja muutokset Olvi Hall of Famessa

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista Olvi Hall of Famen varausten peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä koko tapahtuman peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan ottelutapahtumasta.

Alkuperäisestä tilauksesta mahdolliset käyttämättä jääneet Olvi Hall of Fame –liput laskutetaan tapahtuman jälkeen normaalisti, niitä ei voi enää ottelutapahtumapäivänä peruuttaa.
 

Kilpikabinetti

Sisäänkäynti Kilpikabinetti

Ottelutapahtuma Kilpikabinetissa alkaa tunti ennen ottelun alkua ruokailulla. Oma sisäänkäynti Kilpikabinettiin on Data Group Areenan B-oven pääsisäänkäynnin vierestä. (Niiralan puoleinen pitkä A/B-sivu), jossa KalPan edustaja antaa yrityksen / yhteyshenkilön nimellä olevat pääsyliput.
 

Ruokatarjoilu Kilpikabinetissa

Kilpikabinettilipun hintaan sisältyy ottelukohtainen ruoka sekä kahvitarjoilu ensimmäisellä erätauolla. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan toimittaa siilinjärveläinen VS Ravintolat. Ottelukohtaisen ruuan sijasta voi valita myös erikoismenuita lisäkustannuksella. Ruoka on valmiina lämpöhauteissa tuntia ennen ottelutapahtuman alkua ja se korjataan pois n. 5 minuuttia ennen ottelun alkamista. Ensimmäisellä erätauolla Kilpikabinetissa on kahvitarjoilu. Mikäli teillä on erikoisruokavalioita, ilmoittakaa siitä meille jo varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
 

Alkoholijuomien tarjoilu Kilpikabinetissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Data Group Areenalla. Kilpikabinetti on anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen Kilpikabinettiin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois Kilpikabinetin alueelta on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan Kilpikabinetista järjestyksenvalvojien toimesta.

Kilpikabinetissa on B-oikeudet. Tarjolla on olutta, siideriä, lonkeroa, viiniä ja alkoholittomia virvoitusjuomia. Kilpikabinetissa voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla (myös Diners ja Amex käy).

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.
 

Laskutuskäytäntö Kilpikabinetissa

Kilpikabinetin pääsyliput laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen varauksenne mukaisesti. Juomat maksetaan Kilpikabinetissa ottelutapahtuman yhteydessä tai ne laskutetaan kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen.

Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä on 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku.

Kilpikabinetin laskun voi maksaa myös paikan päällä. Mikäli lasku maksetaan paikan päällä, tulee siitä mainita jo varausta tehdessä. Paikan päällä maksettaessa isännän tulee ilmoittaa siitä hyvissä ajoin tarjoilijalle. Laskun tekemiseen menee jonkin verran aikaa, sillä tarjoilut on aina ensin tarkistettava. Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteisen rahan. Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.
 

Peruutukset ja muutokset Kilpikabinettiin

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista Kilpikabinetin varausten peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä koko tapahtuman peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan ottelutapahtumasta.

Yksittäisen henkilömäärän muutoksesta (kun kyseessä yksittäisen henkilön vähennys/ lisäys) voi lmoittaa viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa, tämän peruutusveloitus katsotaan tapauskohtaisesti. Alkuperäisestä tilauksesta mahdolliset käyttämättä jääneet Kilpikabinetti –liput laskutetaan tapahtuman jälkeen normaalisti, niitä ei voi enää ottelutapahtumapäivänä peruuttaa.
 

Trust Corner

Sisäänkäynti Trust Corneriin

Ottelutapahtuma Trust Cornerissa alkaa tuntia ennen ottelun alkua ruokailulla. Sisäänkäynti Trust Corneriin on Data Group Areenan C-oven viereiseltä VIP-ovelta (oikea puoli), jossa järjestyksenvalvojalla on yrityksen / yhteyshenkilön nimellä olevat pääsyliput.
 

Ruokatarjoilu Trust Cornerissa

Trust Corner -lipun hintaan sisältyy ottelukohtainen ruoka sekä kahvitarjoilu ensimmäisellä erätauolla. VIP-tilojemme laadukkaan ruoan toimittaa siilinjärveläinen VS Ravintolat. Ruoka on valmiina lämpöhauteissa tunti ennen ottelutapahtuman alkua ja se korjataan pois n. 5 minuuttia ennen ottelun alkamista. Ensimmäisellä erätauolla Trust Cornerissa tarjoillaan kahvit ja kahvileivät.

Mikäli teillä on erikoisruokavalioita, ilmoittakaa siitä meille jo varauksen yhteydessä tai viimeistään viikkoa ennen ottelutapahtumaa.
 

Alkoholijuomien tarjoilu Trust Cornerissa

KalPa Hockey Oy:llä on alkoholijuomien anniskelulupa Data Group Areenalla. Trust Corner on anniskelualuetta, jossa noudatetaan alkoholilainsäädäntöä. Tämän vuoksi omien juomien tuominen Trust Corneriin on kielletty. Myös alkoholijuomien vieminen pois Trust Cornerista on kielletty. Anniskelemme lain mukaisesti vain 18 vuotta täyttäneille. Häiritsevästi käyttäytyvät henkilöt poistetaan tiloista järjestyksenvalvojien toimesta.

Trust Cornerissa on A-oikeudet. Alkoholijuomat tilataan tarjoilijalta tai suoraan baaritiskiltä. Juomat merkitään joko pöydän piikkiin, jolloin pöydän isäntä kuittaa (laskutus) tai maksaa juomat tilaisuuden jälkeen Trust Cornerissa, tai juomat maksetaan jo tilauksen yhteydessä. Trust Cornerissa voi maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Jos juomia ei makseta paikan päällä, asiakkaan on allekirjoitettava juomalasku ennen lähtöä. Jos asiakas lähtee tilasta allekirjoittamatta juomalaskua, tulkitsemme sen automaattisesti laskun hyväksynnäksi.
 

Laskutuskäytäntö Trust Cornerissa

Trust Cornerin pääsyliput laskutetaan ottelutapahtuman jälkeen varauksenne mukaisesti. Juomat maksetaan Trust Cornerissa ottelutapahtuman yhteydessä tai ne laskutetaan kulutuksen mukaan tapahtuman jälkeen.

Lasku lähetetään ilmoittamaanne laskutusosoitteeseen, ellei toisin ole sovittu, laskutuslisä 6 € / lasku. Tapahtuman jälkeen tehdystä laskunkorjauksesta veloitamme laskunkorjauslisän 8 € / lasku.

Trust Cornerin laskun voi maksaa myös paikan päällä. Mikäli lasku maksetaan paikan päällä, tulee siitä mainita jo varausta tehdessä. Paikan päällä maksettaessa isännän tulee ilmoittaa siitä hyvissä ajoin tarjoilijalle. Laskun tekemiseen menee jonkin verran aikaa, sillä tarjoilut on aina ensin tarkistettava. Hyväksymme maksuvälineiksi käteisen ja yleisimmät pankki- ja luottokortit (Diners ja Amex käy myös). Kaikki juomat laskutetaan avattujen pullojen perusteella.
 

Peruutukset ja muutokset Trust Cornerissa

Pyydämme teitä ilmoittamaan mahdollisista Trust Cornerin varausten peruutuksista viimeistään 4 viikkoa ennen ottelutapahtumaa. Tämän jälkeen tehdyistä koko tapahtuman peruutuksista veloitamme asiakkaalta puolet tilan normaalihinnasta. Mikäli tapahtuma peruutetaan alle 2 viikkoa ennen ottelutapahtumaa, veloitamme asiakkaalta täyden hinnan ottelutapahtumasta.

Alkuperäisestä tilauksesta mahdolliset käyttämättä jääneet Trust Corner–liput laskutetaan tapahtuman jälkeen normaalisti, niitä ei voi enää ottelutapahtumapäivänä peruuttaa.
 

Site in English