Tapahtumat ja Teemapelit

Savolaisten peli perjantaina 17.2.2017 KalPa-Jukurit


Savolaisten pelissä ollaan ylpeästi savolaisia ja tuodaan omia juuriamme esiin. Rohkaisemme kaikkia pukeutumaan Savon väreihin, eli keltamustaan! Ottelussa soitetaan savolaista musiikkia, ja tiedossa on muutakin savolaista ohjelmaa. Jäähallissa on myynnissä tietysti aitoja savolaisia ruokaherkkuja teemaan liittyen. Lapsille on B-tasanteella kasvomaalausta ja ilmapalloja.

Jäähallin ovet avataan jo klo 17.00 ja 70-vuotisjuhliaan juhliva otteluisäntä Savon Voima tarjoaa 300:lle ensimmäiselle kakkukahvit Monttu Pubissa. Monttu Pubissa on ennen ottelua Savolaisten visa, jossa palkintona on KalPa-tuotteita. Otteluisäntä Savon Voimalla on oma promopiste B-tasanteella ja he järjestävät jäähallissa arvontoja ja kisailua: katsomojen istuimiin on kiinnitetty 70 Savon Voima -tarraa ja mikäli omasta penkistä löytyy tarra, saa tarraa vastaan noutaa palkinnon Savon Voiman pisteeltä B-tasanteelta. 

Ottelun alussa Savolaisen laulun esittää Kuopion kaupunginteatterin näyttelijä Mikko Rantaniva. Ottelu KalPa-Jukurit, runkosarjan viimeinen Savon Derby, alkaa klo 18.30. Ottelun ensimmäisellä erätauolla haastatellaan Antti Ruuskasta ja hän on mukana myös Savon Voiman erätaukokilpailussa muutaman muun katsojan kanssa.

Osta liput tapahtumaan tästä!
 


Menneet tapahtuneet

Opiskelijapeli tiistaina 24.1.2017 KalPa-JYPSavonia-AMK:n opiskelijayhdistykset järjestävät yhdessä KalPan kanssa opiskelijapelin KalPa-JYP tiistaina 24.1.2017. Tapahtuma alkaa etkobileillä Data Group Areenan Monttu Pubissa klo 16.30-18.00. Etkoilla kiekkovisa ja opiskelijaystävälliset hinnat sekä 200:lle ensimmäiselle ilmaiseksi ainutlaatuinen KalPan opiskelijapeli -haalarimerkki! Haalarimerkkejä on myös myynnissä tapahtumassa, jos et ehdi 200 ensimmäisen joukkoon. Nyt kannattaa siis heittää haalarit päälle ja tulla viettämään rentoa iltaa jääkiekon parissa! Opiskelijoille on varattu omat katsomonosat A6 ja D5 ja kaikki opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Liput tapahtumaan ennakkoon opiskelijoille vain 5 €. Lipunmyynti kouluilla vielä tiistaina 24.1. Opistotiellä ja Technopoliksella klo 10-13. Jäähallin A-ovelta ostettuna liput opiskelijoille 6 €.

 


 

Oktoberfest lauantaina 1.10.2016 KalPa-HPK-ottelussa

Oktoberfest tuo perinteiseen tapaansa rentoa saksalaista olutjuhlatunnelmaa Data Group Areenalle jälleen lauantaina 1.10.2016 ottelun KalPa-HPK yhteydessä. Oktoberfestissa janoisia palvelee iso teltta jäähallin C/D-puolella.

Teltassa on isojen olutkolpakoiden lisäksi myynnissä erikoisoluita ja saksalaisia ruokaherkkuja. Tervetuloa mukaan rentoon tunnelmaan! Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta, telttaan sisäänpääsy illan ottelulipulla tai kausikortilla.

klo 15.00 Oktoberfest-teltta avataan
klo 15.30-16.00 Oktoberfest-bändi soittaa teltassa
klo 16.00 Valmentaja Sami Kapasen haastattelu teltassa
klo 16.15-16.45 Oktoberfest-bändi soittaa teltassa
klo 17.00 KalPa-HPK-ottelu
Oktoberfest-teltta palvelee myös erätauoilla


Taklaa arki lauantaina 8.10.2016 KalPa-KooKoo -ottelussaKalPa Hockey Oy järjestää myös tänä vuonna Kuopion suurimman, ainutlaatuisen ja elämyksellisen naisille suunnatun tapahtumapäivän lauantaina 8.10.2016 Data Group Areenalla. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se pidetään klo 14.00-16.00. Päivä huipentuu illan Liiga-otteluun KalPa-KooKoo, johon jaamme tapahtumaan osallistujille ilmaislippuja. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kutsumme Data Group Areenalle kaikki naiset – tyttäret, vaimot, tyttöystävät ja äidit – myös ne, jotka ovat jääneet paitsioon miehekkäissä kiekkoympyröissä. Illan tavoite on, että yksi jos toinenkin nainen oivaltaisi mielessään: tästähän voisi tulla tapa.

KalPa ja yhteistyökumppanit ovat naisten asialla ja avaavat heille oven uuteen maailmaan. Taklaa Arki alkaa erilaisilla aktiviteeteilla ja elämyksillä. Tapahtuman juontajina ovat energinen kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija Nina Mikkonen ja legendaarinen jääkiekkovaikuttaja Hannes Kapanen.


Ruusterin syntymäpäiväpeli sekä Supersyysloma ti 18.10. KalPa-Sport

KalPa-maskotti Ruusterin syntymäpäivää vietetään syyslomaviikolla tiistaina 18.10. ottelussa KalPa-Sport. Tiedossa on mukavaa synttärijuhlintaa ja jännittävää kiekkotaistelua Data Group Areenalla! Tule mukaan juhlimaan Ruusteria ja kannustamaan KalPaa Puolesta Savonmaan!

Ruusterin synttärivastaanotto Yläpesässä klo 17.30 alkaen. Tuo etukäteen askartelemasi synttärikortti Ruusterille, Ruusteri palkitsee hienoimman kortin tekijän ja kutsuu voittajan perheineen KalPan perhepäivään la 29.10. Ruusterin kanssa voi ottaa yhteiskuvan ja paikalla on kasvomaalauspiste, ilmapalloja ja karkkia. Ruusterin kanssa voi pelata pöytälätkää ja lopuksi lauletaan yhdessä Ruusterille onnittelulaulu. Jäällä Ruusterille esitetään myös rumpusoolo, jonka soittaa KalPa-juniori Tuukka Peräkorpi.

Tutustu Ruusteriin tarkemmin täällä.

Ottelu on samalla myös Supersyysloma-ottelu. Syysloman kunniaksi kaikki alle 16-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät ilmaiseksi tähän syyslomaviikon otteluun! Lasten ilmaisliput tulee noutaa ennakkoon KalPa Pro Shopista (huom. liput ovat seisomapaikoille). Liput noudettavissa 1.10. klo 10.00 alkaen KalPa Pro Shopista. Huom. lasten ilmaislippuja ei ole saatavilla muilta myyntipisteiltä!
 


Savon Derby KalPa-Jukurit pe 21.10.2016 


 
Savon Derbyt ovat täällä ja Liigaan syntyy uusi taistelupari, kun vastakkain ovat Pohjois-Savo ja Etelä-Savo, Kuopio ja Mikkeli, KalPa ja Jukurit. Savon derbyissä pelataan Savon herruudesta ja se saa konkreettiseksi merkiksi palkinnon, joka ojennetaan voittajalle jokaisen Savon derbyn jälkeen.

Tässä Savon Derbyssä Mustalla Verkostolla on kokoontuminen Monttu Pubissa 1,5 h ennen ottelun alkua. Tapahtumassa haastattelussa KalPan valmentaja Anssi Laine. Savon Derbyissä ottelu alkaa komeasti, kun Savolaisen laulu esitetään jäällä. Ensimmäisessä Kuopiossa pelattavassa Savon Derbyssa Savolaisen laulun kajauttaa mieskuoro Kuopion Mieslaulajat.
 

Perhepäivä lauantaina 29.10.2016 KalPa-Lukko


Viime vuonna suuren suosion saanut perhepäivä saa jatkoa! KalPan perhepäivä on tällä kertaa lauantaina 29.10.2016, jolloin pelataan KalPa-Lukko -ottelu. Lisätietoa perhepäivästä täällä.


 

Opiskelijapeli torstaina 17.11.2016 KalPa-KärpätSavonia-AMK:n opiskelijayhdistykset järjestävät yhdessä KalPan kanssa opiskelijapelin KalPa-Kärpät torstaina 17.11.2016. Tapahtuma alkaa opiskelijoiden etkobileillä (K-18) Data Group Areenan Monttu Pubissa klo 16.30-18.00. Etkoilla kiekkovisa ja opiskelijaystävälliset hinnat sekä 200:lle ensimmäiselle ilmaiseksi ainutlaatuinen KalPan opiskelijapeli -haalarimerkki! Haalarimerkkejä on myös myynnissä tapahtumassa, jos et ehdi 200 ensimmäisen joukkoon. Nyt kannattaa siis heittää haalarit päälle ja tulla viettämään rentoa iltaa jääkiekon parissa! Opiskelijoille on varattu omat katsomonosat A6 ja D5 ja kaikki opiskelijat ovat tervetulleita tapahtumaan.

Lipunmyynti ennakkoon kouluilla ti 8.11., ti 15.11. ja to 17.11. klo 11-14 (Opistotie ja Technopolis). Liput ennakkoon vain 5 €. Ottelupäivänä jäähallin A-ovelta liput 6 €. 

 

KalPan 87-vuotisottelu lauantaina 19.11.2016 KalPa-Tappara


KalPan pitkää historiaa juhlitaan ja vietetään 87-vuotissyntymäpäivää lauantaina 19.11.2016. Ottelussa julkistetaan myös uusimmat Wall of Fame -aateloinnit. Nyt kannattaa kaivaa kaappien pohjilta ne nostalgisimmat KalPa-pelipaidat ja kaulahuivit ja tulla Data Group Areenalle otteluun, jossa on historian havinaa. Retroin KalPa-asu palkitaan ottelutapahtumassa! Järjestämme etukäteen yleisölle mahdollisuuden toivoa legendaarisimpia kiekkobiisejä soitettavaksi ottelutapahtumassa, äänestyksen voi tehdä Facebookissa.


 

#44-ilta lauantaina 3.12.2016 KalPa-TPS -ottelussa

Yksi Liigan runkosarjan merkkitapauksista nähdään Kuopiossa lauantaina 3.12., kun KalPa jäädyttää Kimmo Timosen pelinumeron 44. Paita nostetaan Data Group Areenan korkeuksiin ennen Liiga-ottelua KalPa-TPS ja juhlallisuuksia ennen yleisölle tarjotaan vielä legendaottelu. Kotijoukkueen kokoaa Timonen ja vierasjoukkueen TPS Alumnista Kai Nurminen.

KalPa-perheessä, Kuopiossa ja Savossa Timonen on erittäin korkealle arvostettu ja ansaitsee suurimman kunnianosoituksen, minkä seura voi pelaajalle suoda. KalPa on jäädyttänyt aikaisemmin vuonna 1990 Jouni Rinteen pelinumeron 27, vuonna 2006 Pasi Kuivalaisen pelinumeron 1 ja vuonna 2015 Sami Kapasen pelinumeron 24.

Lue lisää tapahtumasta ja katso tarkempi aikataulu täältä.


 

KalPa-perheen joulutapahtuma Data Group Areenalla lauantaina 17.12.2016KalPa järjestää perinteisen koko perheen joulutapahtuman Data Group Areenalla lauantaina 17.12. klo 14-16. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin, paikalla on koko KalPan edustusjoukkue, Ruusteri sekä joulupukki. Ohjelmassa mm. luistelu- ja kiekkotaitojen opetusta sekä muita aktiviteetteja, pukukoppikierroksia ja yhteistyökumppaneiden pisteitä. Jäälle menevillä omat luistimet ja kypärä mukaan, myös mailan voi halutessaan ottaa.

Järjestämme tapahtumassa myös varustekirppiksen, johon kuka tahansa voi tulla myymään ja ostamaan käytettyjä kiekkovarusteita.


KalPan ulkojäätapahtuma Lippumäen lähiliikunta-alueella sunnuntaina 22.1.2017Ulkojäätapahtumien tarkoitus on rohkaista perheitä liikkumaan aktiivisesti kaupungin uusilla lähiliikunta-alueilla. Ulkojäätapahtuma pidetään Lippumäen lähiliikunta-alueella sunnuntaina 22.1. klo 14-16. KalPan pelaajat jalkaantuvat ulkojäille ja opettavat mm. luistelua ja kiekonkäsittelyä, mukana ovat myös Juniori-KalPan ohjaajat. Toki ohjelmanumerossa on myös KalPalaisten peli paikallisia kiekkotaitureita vastaan. Lisäksi pelaajat jakavat nimikirjoituksia, KalPan joukkuejulisteita ja heidän kanssaan voi ottaa yhteiskuvia. Saaristokaupungin asukasyhdistys pitää tapahtumassa kioskipistettä.

KalPalaisista paikalla ovat:
- Mikael Seppälä
- Otto Leskinen
- Miikka Pitkänen
- Matias Myttynen
- Tommi Jokinen 
- Alexander RuuttuJäälle menevillä on kypäräpakko. Tapahtuman pakkasraja on - 20 C. Suosittelemme, että tapahtumaan tullaan jalan, sillä pysäköintipaikkoja on vain rajoitetusti. 

 


lmainen K-korttelikiekko alkaa viikolla 3!KalPa ja Juniori-KalPa järjestävät talvella alle 10-vuotiaille lapsille ilmaista K-korttelikiekkoa Kuopion ja Siilinjärven lähikaukaloilla. Korttelikiekkoa järjestetään viikoittain neljällä eri kaukalolla (Ahmo, Kuopionlahti, Lippumäki ja Vuorela) klo 18-19 ja mukaan tarvitsee vain luistimet, mailan ja kypärän. Ohjauksesta vastaavat Juniori-KalPan ohjaajat ja paikalla vierailee myös KalPan edustusjoukkueen pelaajia.

Lisätietoja korttelikiekosta täältä.
 


Savon Derby KalPa-Jukurit la 4.2.2017 

 
Savon Derbyt ovat täällä ja Liigaan syntyy uusi taistelupari, kun vastakkain ovat Pohjois-Savo ja Etelä-Savo, Kuopio ja Mikkeli, KalPa ja Jukurit. Savon derbyissä pelataan Savon herruudesta ja se saa konkreettiseksi merkiksi palkinnon, joka ojennetaan voittajalle jokaisen Savon derbyn jälkeen.Alumni-ottelu sisältyy Liiga-ottelun pääsylipun hintaan!

Nähtävää Data Group Areenalla riittää jo hyvän aikaa ennen Liiga-ottelua, sillä kello 15.00 alkaen toisensa kohtaavat KalPan ja Jukurien Alumni-joukkueet. Alumni-ottelun kesto on kaksi kertaa 20 minuuttia juoksevaa peliaikaa. Ovet aukeavat kello 14.45, jolloin sisälle pääsee KalPan kausikortilla, KalPan juniorilisenssillä ja Liiga-ottelun KalPa-Jukurit pääsylipulla. Katso KalPan Alumni-joukkue täältä!
 

Site in English