#44-ilta tapahtumainfo


Lauantain 3.12. #44-ilta on loppuunmyyty. Illan yleisömäärä Data Group Areenalla tulee olemaan 5064.
KalPan 80- ja 85-vuotisjuhlaotteluita ennen sekä #24-illan yhteydessä järjestetyt legendaottelut ovat vetäneet yleisöä hienon paljon, yli 3000 katsojaa. Nyt odotettavissa on jo legendaotteluun yli 4000 katsojaa, kenties areena on täynnä jo silloin. Yleisön toivotaan saapuvan Data Group Areenalle huomattavasti normaalia aikaisemmin ja huomioivan, että ovet ja myös kaikki areenan myyntipisteet aukeavat jo kello 15.30.
Lämpimästi tervetuloa ainutlaatuiseen #44-iltaan!

Legendaottelun 44 All Starsin kokoonpano on katsottavissa täällä ja TPS Alumnin kokoonpano täällä.

Otteluisäntä:

Illan otteluisäntä on Intro ja Henry's Pub.

Aikataulu:

15.30 Data Group Areenan ovet aukeavat
16.30 Legendaottelu, jossa Kimmo Timosen kokoama kotijoukkue pelaa TPS Alumnia vastaan
18.10 Seremonia alkaa
18.30 Liiga-ottelu KalPa - TPS

Saapuminen Data Group Areenalle:

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan hyvissä ajoin ja kehotamme käyttämään julkisia kulkuvälineitä tai saapumaan paikan päälle jalkaisin. Parkkipaikkoja hallin lähettyvillä on rajallisesti ja suuren väenpaljouden vuoksi liikenne voi ruuhkaantua.

Sisäänkäynti Data Group Areenan kaikilta ovilta (A, B, C, D). Lipunmyynti (vain ennakkoon varatut liput) ainoastaan A-ovella.

HUOM! Otathan pääsylippusi esille jo ennen sisääntulotarkistusta ja huomioithan, ettei sinulla ole mukana mitään asioita, jotka on lueteltu kielletyissä aineissa ja esineissä.Varaudu todistamaan lippusi alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla. Ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen jäähallin ovilla.

Osoite:
Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio

Pysäköinti:

Data Group Areenan välittömässä läheisyydessä on yhteensä yli 500 pysäköintipaikkaa. Haapaniemenkadun pysäköintitalo sekä Kuopio-hallin pysäköintialue tarjoavat ilmaista pysäköintitilaa. Haapaniemenkadun pysäköintitalo on ilmainen klo 15.00-22.00 välisenä aikana.

Invapaikkoja on yhteensä kahdeksan kappaletta, joista viisi sijaitsee B-tasanteen vieressä olevalla pienemmällä pysäköintialueella, Data Group Areenan päädyssä on lisäksi kolme invapaikkaa. Invapaikat on merkitty erikseen. Lue lisää pysäköintipaikoista täältä.
Parkkipaikkoja hallin lähettyvillä on rajallisesti ja suuren väenpaljouden vuoksi liikenne voi ruuhkaantua hetkellisesti.

Osoite: Hannes Kolehmaisen katu 4 70110 Kuopio

Kielletyt aineet ja esineet:

 Jäähallille ei saa tuoda seuraavia kiellettyjä aineita tai esineitä:
•    Kaikki alkoholijuomat
•    Lasi- sekä muovipullot, suihkepullot
•    Huumausaineet, käyttövälineet
•    Ilotulitteet, soihdut ja räjähdetarvikkeet
•    Aseet / teräaseet
•    Sateenvarjot jätettävä ulkopuolelle

Pääsyliput:

Säilytä pääsylippusi koko tapahtuman ajan ja ota lippu valmiiksi esille, sisälle tullessasi ja ulos lähtiessä. Varaudu todistamaan lippusi alennusoikeus asianmukaisin dokumentein hallin ovilla. Ulosmenijöiden liput luetaan elektronisella kulunvalvontalaitteella sekä ulos että takaisin sisään tullessa. Varaudu turvatarkastukseen jäähallin ovilla.

Lipunmyynti hallilla:

Data Group Areenan A-oven lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua (huom. B-oven lipunmyynti suljettu). Ottelu on loppuunmyyty, joten A-ovella on vain ennakkoon varatut liput.

Maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortit, Visa Electron sekä etusetelit ja etukortit ja lahjavoucherit.

Katsomopaikat:

Tutustuthan jo etukäteen hallin pohjakarttaan ja katso missä oma paikkasi sijaitsee, jotta löydät paikkasi vaivattomasti. Tutustu inva-katsomon infoon täältä. Katsomokartan löydät täältä. Huomioithan, että seisomakatsomossa täytyy seistä ja katsomoa tiivistetään aina ennen erän alkua!

Myyntipisteet tapahtumassa:

Myyntipisteillä voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla sekä Visa Electronilla, mutta suosittelemme varaamaan mukaan käteistä asioinnin nopeuttamiseksi. Meillä käy myös lähimaksu!
Voit myös suorittaa maksun juoma-, kahvi- ja makkaralipuilla (lipukkeita voi ostaa esimerkiksi KalPan toimistolta). Tapahtumassa on myös erillisiä tölkkimyyntipisteitä, joissa maksu ainoastaan käteisellä tai juomalipuilla (tölkkipisteet sijaitsevat Monttu Pubissa sekä Yläpesässä).

Data Group Areenalla on useita kioskimyyntipisteitä, joissa on myynnissä mm. lihiksiä, salaattitorin patonkeja ja kolmioleipiä, hodareita, nakkimukeja sekä kahvia ja makeisia.
Lisäksi C-oven sisäänkäynnin edessä on Street Food -piste, jossa myynnissä herkullinen #44-Hodari vain 5 eurolla!
 


Ulkona asiakkaita palvelee myös C-oven sisäänkäynnin luona Kalakukkoleipomo Irene Partasen myyntivaunu.

WC-tilat:

WC-tilat sijaitsevat A-tasanteella, B-tasanteella, C-kulman sisäänkäynnillä, D-kulman sisäänkäynnillä sekä Huippu KalPa-klubilla (vain klubilaisille). Inva-WC sijaitsee B-tasanteella pyörätuolikatsomon läheisyydessä. Hallin C/D-puolella VIP-telttalaisille on alueella myös omat WC-tilat.

Kuvaaminen tapahtumassa:

KalPan kotiotteluissa kuvaaminen järjestelmäkameralla on sallittu ainoastaan akkreditoituneille kuvaajille. Myöskään videokuvaaminen ei ole sallittua. Lue lisää täältä.

Kannattajaryhmät:

Kotijoukkueen kannattajat ovat C5-katsomossa ja vieraskannattajat A6-katsomossa. Katso hallin pohjakartta täältä.

#44-tuotteet:

#44-tuotteet ovat saatavilla nyt verkkokaupasta! Tutustu samalla myös tämän kauden uutuuksiin täältä.
 


Rajattu valikoima #44-tuotteita on myynnissä myös KalPa Pro Shopissa sekä lauantaina 3.12. B-tasanteen KalPa Shopissa. B-tasanteen KalPa Shopissa on myynnissä myös ottelun ajan Marko Jantusen Läpi Helvetin – kirja vain hintaan 25 €! Marko Jantunen on signeeraamassa kirjoja B-tasanteella klo 17.30–18.00.

Muuta huomioitavaa:

Suosittelemme, että alle 7-vuotiaat lapset käyttävät kuulosuojaimia, sillä äänet tapahtumassa voivat hetkellisesti kohota.

Jälkipelit Amarillossa:

Jälkipelit järjestetään ravintola Amarillossa ja paikalla on KalPa-valmentaja Anssi Laine.Lämpimästi tervetuloa #44-iltaan!
#paitakattoon44
#44ilta

 
KalPa Hockey Oy varaa oikeudet muutoksiin.
  


 

Site in English