VIP-myynti erittäin vilkasta, #44-illan VIP-telttaan myynnissä enää 50 paikkaa!


#44-illan VIP-tilat loppumassa, VIP-telttaan myynnissä enää 50 paikkaa!

Legenda saapuu Kuopioon ja 44-numeroa kantava paita nousee Data Group Areenan kattoon lauantaina 3.12.2016! #44-illan VIP-tilat myytiin loppuun vuorokaudessa ja nyt myös #44-VIP on lähes loppuun varattu!

#44-VIP on varta vasten 44-iltaan rakennettu VIP-teltta, joka käsittää 200 paikkaa. Tämä uusi kokonaisuus sisältää lattiallisen ja lämmitetyn tilan, ruokailun pöydissä, VIP-menun, VIP-passin ja istumapaikat otteluun katsomoihin D3/C3, oman VIP-isännän teltassa ja KalPa-valmentajan haastattelun. #44-VIP-paketit maksavat 100 € + alv. / henkilö.

Nyt tähän VIP-telttaan on jäljellä enää 50 paikka! Varmista itsellesi paikat Kimmo Timosen ikimuistoiseen #44-iltaan ja varaa VIP-paikat tiia.tanskanen@kalpa.fi tai 044-787 1107.

VIP-tiloissa voit keskittyä nauttimiseen, kiirehdi ja varaa parhaat VIP-paikat kaudelle 2016-2017!


Huom. Syyskuun kotiotteluissa aition hinta sisältää ottelukohtaisen ruoan, säästöä jopa 470 €! Hyödynnä etu ja varaa aitiot suoraan tästä!

Tutustu aitiovalikoimaan täällä ja muihin VIP-tiloihin täällä. Otteluohjelman löydät täältä.

KalPalla on tarjolla VIP-tiloja niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille, joten saamme räätälöityä VIP-paketit juuri tarpeita vastaaviksi. Harjoitusotteluun ja CHL-otteluihin VIP-tilat ovat tarjolla edullisesti kesähintaan! Klikkaa linkeistä suoraan lisätietoihin ja katso tarjoukset.

Kauden alun VIP-myynti on ollut erittäin vauhdikasta, joten varaa nyt VIP-tilasi tulevalle kaudelle ja nautit kiekkopelistä parhailta paikoilta VIPPINÄ.

Laadukkaita VIP-tiloja tarjolla Data Group Areenan konsertteihin!



Kuopiossa on tarjolla mieletön konserttitarjonta juuri sopivasti parhaaseen pikkujouluaikaan! Näe perjantaina 4.11. Apulanta ja JVG I Love Kuopio Festivalissa ja Marco Hietalan tähdittämä Raskasta Joulua -konsertti lauantaina 10.12!  

Konserttiin järjestämme VIP-paikat niin muutaman hengen juhlaporukoille kuin myös isommillekin ryhmille. Jätä suunnittelu meille ja keskity itse juhlimiseen ja varaa VIP-paikat konsertteihin!

Tarkemmin tarjolla oleviin VIP-tiloihin voi käydä tutustumassa täältä ja täältä. HUOM! I Love Kuopio Festivalin osalta aitiot on myyty jo loppuun!

VIP-tilavaraukset toimiston aukioloaikoina puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa.fi.
 
VIP-asiakkaana viihdyt parhaiten!