Vihdoin! Irtoliput Liiga-otteluihin ovat tulleet myyntiin - myynnissä myös #44-illan liput

Liiga alkaa vihdoin kotona Kuopiossa perjantaina 16.9, kun Pelicansit saapuvat Kuopioon ja liput KAIKKIIN runkosarjan kotiotteluihin tulevat myyntiin torstaina 1.9. klo 8.00*! Nyt on syytä kiiruhtaa, sillä huhut kertovat, että muutama ottelu saatetaan myydä loppuun alta aikayksikön.

Ps. muistathan, että ennakkoon liput ovat aina edullisemmat! Tarkemmin ennakkomyyntihintoihin ja ovimyyntihintoihin pääset tutustumaan täällä.
 

Syyskuun kotiottelut:
  • pe 16.9. klo 18.30 KalPa-Pelicans
  • ti 20.9. klo 18.30 KalPa-JYP
  • pe 23.9. klo 18.30 KalPa-Ässät
Kaikki kotiottelut löydät täältä.
Tutustu joukkueeseen täällä.

* Irtoliput tulevat myyntiin to 1.9. klo 8.00 Ticketmaster Suomen nettimyyntiin sekä puhelinpalveluun. Muihin myyntipisteisiin liput tulevat myyntiin liikkeiden aukioloaikojen mukaan.
 

Uutta! Lasten istumapaikkalippu

Paljon toivottuna uutuutena KalPalla on nyt tarjolla lasten istumapaikkalippu punaisen alueen katsomoihin -50 % aikuisten lipun hinnasta! Lasten liput ovat tarjolla alle 16-vuotiaille.

Lasten ennakkolippujen hinnat näet täältä ja ovilippujen täältä.

Tervetuloa kotiotteluihin edullisesti koko perheen voimin!


 

Savon suosituimmat tapahtumat

KalPa järjestää kaudella 2016–2017 upeita teemaotteluita kuten perinteisen Oktoberfestin, supersuositun Taklaa Arki! -tapahtuman, Perhepäivän sekä ehdottomasti odotetuimpana #44-illan Kimmo Timosen paidannostoineen!

Lisää tapahtumista täältä.