Tunnelmia joukkueen sisältä finaalien alla


Parrat kasvavat ja panokset kovenevat! Tunnelma KalPan joukkueessa finaalien alla on rauhallinen ja odottava.

Tiistaina Hakametsän jäähallissa käynnistyvässä finaalisarjassa kohtaavat Tappara sekä KalPa. Hallitseva mestari ja kuluvan kauden suurin mestarisuosikki sekä yksi Liiga-historian suurimmista sensaatioista. Kaksi pitkien perinteiden arvostettua organisaatiota.

Seurat ovat kohdanneet toisensa SM-liigan pudotuspeleissä aiemmin kolmesti. Keväällä 1989 puolivälierissä Tappara eteni välieriin voitoin 2-0, otteluiden päättyessä Tampereella 6-0 ja Kuopiossa 6-7. Keväällä 1990 pronssiottelu Hakametsässä päättyi isäntien eduksi 5-3. Keväällä 2010 KalPa kukisti Tapparan puolivälierissä voitoin 4-2, otteluista kuopiolaiset voittivat jatkoerässä peräti kolme.


Minkälaiset ovat ajatukset keltamustan joukkueen sisällä näin pääsiäismaanantaina, päivä ennen finaalisarjan alkamista?

 "Hyvät on fiilikset ja ollaan valmiina viimeiseen taisteluun! Joukkueessa on samanlainen hyvä pöhinä, mikä on ollut aistittavissa siitä asti, kun tänne tulin takaisin eli varmasti nälkää riittää. Vastustaja on todella kova, niin kuin finaaleissa kuuluu ollakin, mutta omalla parhaalla pelillä ja kotiyleisön tuella meillä on mahdollisuudet mihin vain!", #5 Mikael Seppälä.

"Finaalipaikka oli hieno saavutus, mutta se on nyt nollattu ja joukkue on valmiina taistelemaan mestaruudesta. Askel kerrallaan kohti suurta unelmaa!", #53 Sami Mutanen.

"Fiilis on huikea! Tunnelma joukkueessa on luottavainen ja nyt ladataan se meidän hyvä KalPa-peli kehiin, niin hyvä tulee! Mikä itselle hienointa, nyt päästään Tampereelle pelaa lätkää!", #15 Matias Myttynen.

"Odottavainen fiilis. Vastus on kovin mahdollinen, niin kuin pitää tässä vaiheessa ollakin. Kunnioitetaan Tapparaa vastustajana, mutta ei lähdetä nöyristelemään ja katsomaan miten meidän käy. Ollaan valmiina ja lähdetään luottavaisin mielin taistelemaan mestaruudesta", #40 Mikko Nuutinen.


Otteluohjelma, finaalit:
 - Ti 18.4. klo 18.30 Tappara - KalPa
 - To 20.4. klo 18.30 KalPa - Tappara
 - La 22.4. klo 17.00 Tappara - KalPa
 - Ma 24.4. klo 18.30 KalPa - Tappara

 - Ti 25.4. klo 18.30 Tappara - KalPa (tarvittaessa)
 - To 27.4. klo 18.30 KalPa - Tappara (tarvittaessa)
 - Pe 28.4. klo 18.30 Tappara - KalPa (tarvittaessa)