Toivottu uutuus: nyt voit maksaa minkä tahansa kausipaikan istumaan kuukausimaksulla!



Uutuudet kaudelle 2016-2017 ovat saaneet jatkoa ja nyt voit maksaa minkä tahansa kausipaikan istumaan viiden kuukauden maksuajalla! Kuukausimaksulla kausikortin ostaminen onnistuu aukioloaikoina KalPan toimistolta.

Kaudelle 2016–2017 istumapaikkakausikortit lapsille 295 euroa ja aikuisille alkaen 390 euroa. Kausikortilla näet yli 50 ottelua ja lisäksi saat monipuolisia etuja, tarjouksia ja kuulut sisäpiiriin!

Tutustu istumapaikkakausikorttien monipuoliseen valikoimaan tarkemmin täällä.

Kuukausimaksukausikortti on määräaikainen sopimus, jossa et joudu maksamaan mitään luottokuluja tai tilinhoitopalkkioita.

Huom! kuukausimaksukausikortti myynnissä vain 30.9.2016 saakka! Toimi siis pian.

Näin hankit kuukausimaksukausikortin helposti ja kätevästi:

Kuukausimaksukausikorttia ostaessa on allekirjoitettava määräaikainen maksusopimus ja maksettava aloitusmaksu suoraan toimistolle käteisellä, pankki- tai luottokortilla tai Visa electronilla. Kuukausimaksukausikorttia ei voi maksaa etuseteleillä tai -korteilla, E-passilla, Online-maksuilla eikä mobiilimaksulla. Kuukausimaksukausikortissa voi käyttää playoff-hyvityksiä ainoastaan aloitusmaksussa, laskuerät maksetaan erikseen.

Kuukausimaksukausikortin voi ostaa vain täysi-ikäinen yksityishenkilö ja paikka myydään ainoastaan elektronisena kausikorttina (5 €/vanha paikka ja 10 €/ uusi paikka). Oston yhteydessä sinun on todistettava henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella kelakortilla, luottotiedot tarkistetaan.

Katso tilausehdot* täältä, pääset myös tutustumaan yksityispuolen perimiskuluihin täältä.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, 044 787 1100/kalpa@kalpa.fi. Kausikortin voit tilata myös netin kautta; kausikortin tilaus. Varaamme oikeudet muutoksiin. Kausikortin hinta sisältää alv. 10 %.