Toimitusjohtajan tervehdys



Kiitos kaudesta!

Upea kiekkokausi 2016-2017 on nyt takana ja päättyneestä kaudesta muodostui varmasti meille kaikille ikimuistoinen. Kauden alussa joukkueemme menestykseen ei uskottu kovinkaan laajasti. Kuitenkin jo hyvissä ajoin syksyllä joukkue näytti mihin siitä parhaimmillaan on, ja tästä ensimmäisenä osoituksena pelasimmekin ensimmäistä kertaa CHL:n historiassa pudotuspelikierroksilla.

Runkosarja oli joukkueelta hyvin vahva, mutta erityisesti tulen muistamaan kauden upeasta keväästä, joka todellakin oli #meidänkevät. Kevään savolainen kiekkohuuma oli jotain, jota en itse muista koskaan kokeneeni Kuopiossa. KalPa näkyi hyvin laajasti ympäri kaupunkia, kun kannattajat ja yhteistyökumppanit liputtivat puolestamme ja ihmiset kantoivat ylpeinä keltamustia värejä. Hallilla yleisö eli joukkueen mukana todella vahvasti ja tämän tuen huomasivat myös median ja vastustajajoukkueiden edustajat.

Näin muutaman päivän jälkeen hopea alkaa kääntymään voitetuksi mitaliksi, mitä se meille organisaatiossa ehdottomasti onkin. Välittömästi viimeisen finaaliottelun jälkeen oli joukkueen kasvoilla pettymys eikä kyyneliltäkään pettymyksen keskellä voinut välttyä. Yleisön tuki ja kiitos kaudesta oli todella koskettavaa. Haluankin kiittää kaikkia hallissa olleita siitä hienosta tuesta ja kiitoksesta, mitä osoititte palkintojen jaon aikana ja sen jälkeen joukkueelle! Kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme ja muille sidosryhmillemme, jotka ovat mahdollistaneet tämän menestyksen pitkäjänteisellä yhteistyöllä.

Ensi kauden joukkueen runko on jo hyvin kasassa ja lähipäivinä tulemme julkaisemaan jo uusia sopimuksia. Vuosi sitten kirjoitin teille, että kasvatamme omista joukoista uusia tähtiä kansainväliselle tasolle. Nyt kun katsoo viime kautta, onnistuimme tässä tavoitteessa hyvin, joten jatketaan jatkossakin tällä hyvällä tiellä.


Toni Saksman
Toimitusjohtaja
KalPa Hockey Oy