Tämä on nähtävä: Liigan kärkikamppailu KalPa-Tappara Niiralan perjantai-illassa!

KalPa-Tappara Data Group Areenalla pe 20.1. klo 18.30. Otteluisäntä: YIT Rakennus Oy


Perjantaina kaukalossa nähdään vastakkain muun muassa puolustajat Juuso Riikola ja Otso Rantakari.

Liiga-ottelu KalPa-Tappara Niiralan perjantai-illassa on tapahtuma, jota on odotettu! Marraskuun puolivälissä Kuopiossa KalPa oli Liigan kärkiottelussa Tapparaa vastaan parempi lukemin 3-2. Noin kuukausi myöhemmin Tampereella Tappara kuittasi tappionsa niin ikään niukalla 3-2 voitolla. Ottelut ovat olleet kovaa kamppailua, todella tasaisia ja viihdearvo katsojille on ollut korkea. Nämä kaksi kohtaamista ovat olleet totisesti Liigan kärkiotteluiden arvoisia.

Nyt Data Group Areenalla nähdään kaksikon kuluvan kauden kolmas näytös. Puolustava mestari Tappara johtaa Liigaa ja kauden sensaatio KalPa tulee sitkeästi perässä ollen toisena. Kolmen pisteen voitolla torstaina TPS:llä on mahdollisuus nousta maalierolla KalPan ohi toiseksi, mutta mikäli niin käy, KalPalla on mahdollisuus ottaa toinen sija takaisin heti perjantaina.

Marraskuussa näiden joukkueiden kärkiottelu houkutteli Data Group Areenalle yli 4300 katsojaa ja tunnelma oli erinomainen. Myös nyt lipunmyynti on ollut jo hyvissä ajoin tavallista vilkkaampaa ja ottelusta on odotettavissa jälleen viihdyttävää ja niin kaukalossa kuin katsomossa tunteikasta kiekkoiltaa.

Ratkaisevatko tämän huippuottelun joukkueidensa kirkkaimmat tähdet? Tapparan Henrik Haapala on Liigan pistepörssissä toisena ja Veli-Matti Savinainen kolmantena, KalPalta Jaakko Rissanen on viides ja Matias Myttynen kahdeksas. Maalivahdeista Dominik Hrachovinan päästettyjen maalien keskiarvo on sarjan viidenneksi pienin, Eero Kilpeläisen lukema on toiseksi pienin. Vai nouseeko ratkaisijoiksi kenties alempien kenttien työnsankareita?

Varmista istumapaikkasi suurten panosten jääkiekkoiltaan täältä!


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:

KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. HUOMIO! Ravintola Amarillo uudistuu ja remontin johdosta seuraavat jälkipelit järjestetään pe 27.1. KalPa-KooKoo -ottelun jälkeen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 24.1. klo 18.30 KalPa - JYP  <- Osta liput!
 - Pe 27.1. klo 18.30 KalPa - KooKoo  <- Osta liput!
 - Ti 31.1. klo 18.30 KalPa - HIFK  <- Osta liput!