Pelaajien ajatuksia lauantain 7. semifinaalista mahtavan kotiyleisön edessä

Järvi-Suomen derbyn osapuolet KalPa ja JYP ovat pelaamassa yhtä Liiga-historian upeinta ottelusarjaa. Kuuden ottelun jälkeen voitot ovat tasan 3-3 ja panokset lauantain seitsemänteen otteluun ovat niin korkeat kuin ne semifinaalisarjassa voivat olla: voitolla finaaleihin!

Hieno ottelusarja saa ratkaisevaan otteluun arvoisensa puitteet, kun KalPan kotiedun johdosta ottelu pelataan Data Group Areenan hurmosmaisen yleisön edessä. KalPa-huuma on noussut Kuopiossa sille tasolle, että ottelu myytiin loppuun jo perjantaina aamupäivällä ja tunnelma tulee olemaan jälleen järisyttävän hyvä.


Seitsemännen ottelun voittaja etenee finaaleihin! Kumman joukkueen pelaajat nostavat ottelun päätyttyä kädet ylös?

Minkälaisia ajatuksia tuleva seitsemäs semifinaali toi KalPa-pelaajien mieleen perjantaina?

 "Game seven on meille hieno mahdollisuus ja tiedämme joukkueena, mihin pystymme. Usko meidän omaan juttuun on todella kovaa luokkaa. Se yhdessä tekeminen on meidän iso vahvuus. Lisäksi tiedämme millaisen yleisön saamme taaksemme Niiralaan, niin aika huikea ilta on tulossa! Tehdään siitä yhdessä hieno ilta!", #3 Santeri Lukka.

 "Huomenna on ainutlaatuinen päivä. Tämmöstä tilaisuutta ei varmasti monelle pelaajalle tule tämän jälkeen enää ikinä, joten se varmasti puskee kaikkia pelaajia antamaan kaiken. Vielä, että päästään pelaamaan tämä game seven kotiyleisön edessä on iso kunnia meille pelaajille. Yksinkertaisesti huomisen peli ratkeaa siihen, kumpi tekee enemmän maaleja, ja me ollaan valmiita siihen mahtavan kotiyleisön edessä!", #57 Joonas Lyytinen.

"Hyvä fiilis on ja kova luotto omaan joukkueeseen, niin kuin on koko kauden ollut! Todella hienoa päästä pelaamaan game seven meidän äänekkään kotiyleisön edessä!", #91 Janne Keränen.

"Ihan huikeeta, että halli on jo loppuunmyyty ja saadaan niin suuren yleisön tuki ja kannustus meidän taakse! Joukkueella on hyvä fiilis ja vahva usko siihen, että pelataan finaaleissa tänä keväänä. Innolla odotetaan huomista!", #13 Jesse Mankinen.

"Huomisesta on tulossa varmasti yksi tähän astisen elämäni yksi hienoimmista päivistä. Game seven, täysi Niiralan monttu ja panoksena finaalipaikka, huh huh! Innollahan sitä jo odottaa! Laitetaan huomenna Niirala tanssimaan ja soimaan, tehdään päivästä yhdessä ikimuistoinen ja mennään koko Kuopio yhdessä finaaleihin!", #61 Miikka Pitkänen.


Ottelu on loppuunmyyty, joten katsojien toivotaan saapuvan Data Group Areenalle jo hyvissä ajoin sekä tuovan katsomoon päällään keltaista väriä. Ottelu alkaa kello 17.00 ja ovet aukeavat kello 16.00. Tervetuloa kokemaan savolaista playoffs-huumaa!

Mikäli otteluun vapautuisi pieni määrä lippuja, ne vapautuvat myyntiin tänne.

Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta (Haapaniemenkatu 48) löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.