Kärpät nujertui Oulussa, KalPan pisteputki jo kymmenen ottelua

Kärpät - KalPa 2-3 (0-0, 2-1, 0-2)

Tilastot täällä.

KalPa kasvatti pisteputkensa jo kymmeneen otteluun kun joukkue haki kolme pistettä Kärpiltä. Voitto oli tärkeä sarjataulukon kannalta, etäisyys sarjajohtaja Tapparaan kaventui seitsemään pisteeseen ja ero kolmantena olevaan Turun Palloseuraan säilyi yhdessä pisteessä. On hyvin mahdollista, että KalPa ja Kärpät kohtaavat toisensa pudotuspeleissä ja mikäli niin käy, Oulusta haettu voitto voi olla siksikin tärkeä.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua kun Janne Keränen ohjasi KalPan 0-1 johtoon. Myöhemmin samassa erässä Kärpät nousi alle minuutissa johtoon Jesse Saarisen ja Sami Anttilan maaleilla.

Toisen erän alussa Tommi Jokinen tasoitti ottelun maalin edestä ja erän loppupuolella Keränen osui uudestaan lähietäisyydeltä. Kärpät yritti kaikkensa, mutta aikalisä, maalivahdin pois ottaminen eikä kahden miehen ylivoimakaan riittänyt ja KalPa vei Oulusta täydet sarjapisteet.

KalPan ottelut jatkuvat tiistaina Kuopiossa JYPiä vastaan. Perjantaina KalPa kohtaa KooKoon Kuopiossa ja lauantaina Kouvolassa.