KalPalla revanssin paikka


Viime lauantaina Skellefteå AIK nappasi voiton niukasti luvuin 1-2. Onnistuuko KalPa lauantaina ottamaan vierasvoiton?

KalPan matka kohti kauden toista tosipeliä starttasi perjantai-aamuna, kun joukkue lähti pitkälle bussimatkalle kohti Skellefteåta ja lauantaista CHL-kamppailua. Päävalmentaja Pekka Virran mukaan joukkue lähtee otteluun Skellefteåta vastaan hyvillä mielin.

- Nyt meillä on se revanssin paikka. Viime lauantainahan ottelu oli todella tiukka ja lopputulos olisi voinut kääntyä meidänkin hyväksi. Huominen kamppailu tulee kuitenkin olemaan varmasti vaikeampi, kun pelataan heidän kotihallissaan, Virta kertoo.

Virran mukaan eräs suurimmista haasteista on pitkä matka ja joukkue taittaakin 700 kilometrin matkan bussilla.

- Tästä matkasta pitää nyt ottaa kaikki hyöty irti, jotta saadaan lauantain pelistä haluttu lopputulos. Kaikkiaan odotan huomiselta hyvää ja vauhdikasta CHL-kiekkoa, jota viime viikon kohtaaminenkin oli, Virta päättää.

Matkustamisen jälkeen joukkueen ohjelmassa on vielä perjantaina ottelua edeltävät jääharjoitukset paikan päällä Skellefteåssa.

Lauantain vastustaja Skellefteå AIK pitää tällä hetkellä CHL:n N-lohkon kärkipaikkaa neljän pisteen saaliilla. Toisena lohkossa ennen KalPaa on Vienna Capitals.

Skellefteå AIK vastaan KalPa alkaa lauantaina kello 15.