KalPa tukee nuoria pelaajia yksilöllisesti

Nuorten pelaajien pelaajapolku vaikuttaa päällepäin aina hyvin selkeältä, mutta taustalla häärivät seurat tekevät paljon työtä pelaajien tulevaisuuden, kehittymisen ja työskentelyn eteen. Asia on näin myös meillä KalPalla, kun nuorien pelaajien työskentelystä pyritään tekemään mahdollisimman mielekästä, jotta kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä lopputulokseen. Pelaajat otetaan huomioon tarkasti myös yksilöllisellä tasolla.

Hyvinä esimerkkeinä toimivasta yhteistyöstä toimii muun muassa Karjalan Lennosto, jossa KalPan A -juniori-ikäiset pelaajat suorittavat useimmiten asepalveluksensa. Yhteistyö Lennoston kanssa on ollut saumatonta ja yhteistyö näkyy esimerkiksi joukko-osaston myöntämissä harjoitusvapaissa, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä KalPan kanssa. Karjalan Lennosto onkin ollut hyvin myötämielinen kilpaurheilua ja sen vaatimia panostuksia kohtaan.
 






















KalPan väki kävi myös tutustumassa lähemmin Karjalan Lennoston toimintaan keskiviikkona. Lennoston toimintaa esittelemässä olivat Lennoston komentaja eversti Jari Mikkonen, Suojeluyksikön päällikkö majuri Mika Saastamoinen sekä jaosjohtaja Timo Kimpimäki.

Vierailulla nähtiin palanen myös varusmiesten arkea, kun asepalvelustaan suorittava ja KalPan A-nuorissa pelaava Jere Manninen esitteli komppaniaa sekä sen toimintatapoja.

KalPa tekee yhteistyötä myös eri oppilaitosten kanssa, jotta pelaajien koulunkäynti sujuisi mahdollisimman hyvin yhdessä pelaamisen ja harjoittelun kanssa.