KalPa jälleen KooKoota vahvempi

KooKoo-KalPa 1-2 (1-2, 0-0, 0-0)

Tilastot täältä

Perjantai-iltana Kuopiossa kohdanneet KalPa ja KooKoo iskivät yhteen toistamiseen jo lauantaina Kouvolassa.

Ottelun avausmaalista vastasi KalPa, kun avauserä oli vanhentunut reilut 13 minuuttia. Eilen pirteästi esiintyneen nelosketjun hyvä vire jatkui, kun Miikka Pitkänen kiepautti vanhanaikaisella kiekon maalin. Pitkänen oli ehtinyt pelata 41 ottelua maaleitta ja osuma teki silmin nähden hyvää nuorukaiselle.

Pari minuuttia KalPan maalista KooKoo löi pelin tasoihin ylivoiman jälkitilanteesta. Juha-Pekka Haataja oli unohtunut yksin KalPan maalin eteen ja kouvolalaisten kultakypärä iski irtokiekon ohi Eero Kilpeläisen.

Avauserän lopussa KalPa pääsi pelaamaan ensimmäisen ylivoimansa ja tulosta syntyi nopeasti, kun Joonas Lyytisen tarkka viivakuti yllätti KooKoo-vahti Niko Hovisen.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja kaksi viimeistä erää olivat KalPalta hyvää vieraskiekkoa. KalPa puolusti tiiviisti viisikkona ja Eero Kilpeläinen oli jälleen kerran maalillaan loistava venyen kiekon eteen 27 kertaa.

Lauantai-illan ottelu oli tämän kauden runkosarjassa KalPan ja KooKoon viimeinen keskinäinen vääntö. Joukkueet kohtasivat kuluvalla kaudella yhteensä neljästi, KalPa poistui joka kerta kaukalosta voittajana, pisteet näistä otteluista KalPalle 11-1.

- Pe 27.1. klo 18.30 KalPa - KooKoo  <- Osta liput!
 - Ti 31.1. klo 18.30 KalPa - HIFK  <- Osta liput!