KalPa eteni 26 vuoden tauon jälkeen Liigan finaaleihin! Lipunmyynti käynnistyy jo tänään!


Kuopiossa velloo kova KalPa-huuma, ja finaaleihin on odotettavissa huikea tunnelma!

KalPa pelaa yhtä koko Liiga-historian sensaatiomaisinta kautta - ja kausi huipentuu finaaleihin! Asia varmistui, kun KalPa kaatoi loppuunmyydyllä Data Group Areenalla rakkaan naapurinsa JYPin ja oli parempi todella tasaisessa semifinaalisarjassa voitoin 4-3.

Luvassa on Pohjois-Savoon todella harvinaista herkkua, josta kannattaa nauttia todellakin täysillä! Keväällä 1991 finaaleihin yltänyttä ja SM-hopeaa voittanutta KalPan joukkuetta ja sen tähtiä Darius Rusnakin ja Juha Tuohimaan johdolla muistellaan yhä maakunnassa usein ja lämmöllä. Tulevassa finaalisarjassa kirjoitetaan uusia, ikimuistoisia tarinoita muun muassa Jaakko Rissasen ja Eero Kilpeläisen johdolla. Finaalit palaavat Kuopioon 26 vuoden tauon jälkeen, tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä!

Lipunmyynti finaalien kahteen ensimmäiseen Data Group Areenalla pelattavaan kotiotteluun käynnistyy heti lauantai-iltana, noin puoli tuntia seitsemännen semifinaalin päättymisestä Ticketmasterin nettisivuilla täällä.

Ryhmälippujen myynti tapahtuu myös Ticketmasterin nettisivujen kautta.

Lippuvihkokausikorteissa ensimmäisen Kuopiossa pelattavan finaalin lippu on lippuvihkon kahdeksas lippu ja toisen Kuopiossa pelattavan finaalin lippu on lippuvihkon yhdeksäs lippu.

Otteluohjelma, finaalit:
 - Ti 18.4. klo 18.30 Tappara - KalPa
 - To 20.4. klo 18.30 KalPa - Tappara
 - La 22.4. klo 17.00 Tappara - KalPa
 - Ma 24.4. klo 18.30 KalPa - Tappara

 - Ti 25.4. klo 18.30 Tappara - KalPa (tarvittaessa)
 - To 27.4. klo 18.30 KalPa - Tappara (tarvittaessa)
 - Pe 28.4. klo 18.30 Tappara - KalPa (tarvittaessa)