Ennakko: TPS saapuu haastamaan Liigan kovinta kotijoukkuetta KalPaa torstaina!

KalPa - TPS, Data Group Areenalla to 5.1. klo 18.30. Otteluisäntä: Powerflute
 

KalPan ja TPS:n ottelut ovat olleet todella tasaisia ja jännittäviä. Tervetuloa katsomaan kolmas näytös paikanpäälle!

KalPa aloitti vuoden 2017 Liiga-ottelunsa tiistaina kaatamalla Lappeenrannassa SaiPan. Voitto oli jo kauden 24. ja peräti 14. kerta kun KalPa nousi voittajaksi tappioasemasta. Torstaina panokset ovat vieläkin kovemmat, kun Liigassa toisena olevan KalPan vieraaksi saapuu kolmantena, vain kolmen pisteen päässä oleva Turun Palloseura!

Edelliset kaksi keskinäistä kohtaamista tällä kaudella ovat sujuneet savolaisten kannalta hyvissä tunnelmissa, kun keltamustat ovat raapineet molemmista otteluista voitot. Marraskuussa TPS taipui Turussa numeroin 2-3 ja joulukuun alussa Data Group Areenalla KalPa oli vahvempi 4-3. Ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja jännittäviä.

TPS saapuu Savon sydämeen voitto allaan, kun se kaatoi tiistaina Etelä-Savossa Jukurit voittomaalikilpailussa. Kuopiossa vastustaja on kuitenkin vielä kovempi, sillä KalPa on napsinut kotiotteluistaan pisteitä ottelua kohden huimalla keskiarvolla 2,41. Toisin sanoen Niiralan isännät ovat olleet koko Liigan paras kotijoukkue.

Viime aikoina erityisesti KalPan ykkösvitja on ollut pitelemätön. Kahteen viimeiseen otteluun trio Janne Keränen - Jaakko Rissanen - Arttu Ilomäki on tehnyt yhteensä pisteet 5+6. Samaan aikaan tolppien väliin palannut Eero Kilpeläinen on torjunut voitot molemmista pelaamistaan otteluista päästäen selkänsä taakse vain yhden maalin.

Perjantai on arkivapaa nimeltään loppiainen + torstaina on tarjolla isojen panosten todellinen huippuottelu = tervetuloa vaihtamaan viihteelle Data Group Areenalle! Varmista istumapaikkasi ajoissa täältä!

Keskiviikkoaamuna julkaistiin kahden maajoukkuepelaajan jatkosopimukset ensi kaudelle! Lue sopimusuutinen täältä.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat puolustajat Juuso Riikola sekä Mikael Seppälä.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ke 11.1. klo 18.30 KalPa - Ilves  <- Osta liput!
 - Pe 20.1. klo 18.30 KalPa - Tappara  <- Osta liput!
 - Ti 24.1. klo 18.30 KalPa - JYP  <- Osta liput!