Ennakko: Torstaina vastakkain ovat voittoja himoavat KalPa ja Lukko!

KalPa - Lukko Data Group Areenalla to 23.2. klo 18.30. Otteluisäntä: Keitele Forest
 
Rokottaako Janne Keränen entistä seuraansa torstaina?
 

Data Group Areenalla nähdään tällä viikolla kaksi Liiga-ottelua, kun torstaina 23.2. vieraaksi saapuu pudotuspelipaikasta taisteleva Rauman Lukko ja lauantaina 25.2. hyvässä kevätvireessä oleva Oulun Kärpät.

Kevättä kohti peliään parantanut raumalaisryhmä saapuu Kuopioon nälkäisenä, sillä Lukolla on vielä hyvät mahdollisuudet nousta playoffs-taistoon kymmenen parhaan joukkoon. Viidestä viime ottelusta Lukko on napsinut kolme voittoa ja yhteensä kymmenen pistettä. Sarjapisteet ovat tarpeen myös KalPalle, sillä joukkue taistelee tiukasti neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta ja playoffs-kotiedusta.

KalPa ja Lukko ovat kohdanneet kuluneella kaudella kahdesti ja molemmat ottelut ovat päättyneet kuopiolaisten eduksi varsinaisella peliajalla. Joukkueiden edellisestä keskinäisestä ottelusta on kulunut kuitenkin jo yli kolme kuukautta, joten asetelma vuoden 2017 ensimmäiseen keskinäiseen otteluun on mielenkiintoinen.

Lukon kevään kiriä johtavat kokeneet pelaajat. Toni Koivisto on summannut viimeiseen viiteen otteluun tehot 4+3=7 ja Lukon kultakypärä Ville Vahalahden pistesarake näyttää viiden ottelun saldoksi 0+5=5. KalPalla onnistumiset ovat puolestaan jakautuneet tasaisemmin, sillä edellisviikon kolmessa ottelussa tehopisteille pääsi peräti 12 pelaajaa.

Molemmat joukkueet hävisivät lauantaina paikalliskamppailunsa: KalPa JYPiä vastaan 5-1 ja Lukko Ässiä vastaan 4-1-lukemin. Molemmat joukkueet ovat varmasti sisuuntuneita tappioista, joten torstaina kaukalossa nähdään kaksi voittojen tielle haluavaa joukkuetta!

Viime perjantaina pelatussa Jukurit-ottelussa Eero Kilpeläinen teki Liiga-historiaa pelaamalla 42. nollapelin runkosarjassa ja siirtyi yksin nollapelitilaston kärkipaikalle. KalPa haluaa muistaa ”Ekiä” historiallisen saavutuksen johdosta palkitsemalla hänet ennen Lukko-ottelua.

Torstain KalPa-Lukko-ottelu on myös kausikorttilaisten Euron Etupeli, jolloin etupelitarjouksessa:
  • Kahvi 1 €
  • Makkara 1 €
  • Munkki 1 €
Tuotteet saa lunastettua etuhintaan KalPan kausikorttia näyttämällä.

Osta lippusi torstai-illan Liiga-kamppailuun täältä!

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat tällä kertaa KalPa-puolustajat Santeri Lukka ja Mikael Seppälä.


RUNKOSARJAN VIIMEISET KOTIOTTELUT:
 - La 25.2. klo 17.00 KalPa - Kärpät  <- Osta liput!
 - La 4.3. klo 17.00 KalPa - SaiPa  <- Osta liput!
 - La 11.3. klo 17.00 KalPa - Sport  <- Osta liput!