Ennakko: Tappara vieraana lauantain kärkikamppailussa

Liiga: KalPa - Tappara, Data Group Areenalla pe 19.11. klo 17.00 Otteluisäntä: Pohjois-Savon Osuuspankki



Marraskuun huippuottelut saavat jatkoa ja tällä kertaa kattaus on kovin mahdollinen, kun sarjakärki ja hallitseva Suomen mestari Tampereen Tappara ja sarjakakkosena viilettävä KalPa iskevät yhteen ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella!

Tappara on ollut kauden ensimmäisen kolmanneksen aikana kovassa vireessä. Tamperelaisryhmä on KalPan tapaan hävinnyt vain kolme ottelua varsinaisen peliajan puitteissa ja se on haalinut 20 ottelussa kasaan yhteensä 45 pistettä.

Pirkanmaalaismiehistön ehdottomia kärkinimiä ovat pistepörssiä johtava Henrik Haapala ja toisena pörssissä oleva Veli-Matti Savinainen, joka johtaa samalla Liigan maalipörssiä 15 osumalla.

KalPalta viime aikojen pirteimpiin esiintyjiin kuuluu muun muassa Jesse Mankinen, joka on kerännyt kasaan yhteensä 19 (9+10) pistettä. Viime otteluissa yhdessä Mankisen ja Tommi Jokisen kanssa pelannut Matias Myttynen on puolestaan viimeistellyt 16 ottelussa kaikkiaan 15 pistettä, samalla Myttynen on noussut erääksi joukkueen tehokkaimmista pelaajista.

Lisämielenkiintoa otteluun tuo myös se, että pohjoissavolainen kiekkoryhmä on Liigan kovin kotijoukkue. KalPa on napsinut kotiotteluistaan keskimäärin 2,40 pistettä per ottelu ja lauantaina on jälleen uusi mahdollisuus ottaa kotona täysi pistepotti.

KalPan vahvat otteet kaukalossa ovat taanneet kotiotteluihin loistavan tunnelman ja Data Group Areenan lauantai-illan saunaan odotetaan jälleen kovaa melskettä!

Lauantain ottelu on samalla KalPan 87-vuotisjuhlaottelu! Kamppailun lomassa nähdään uusi Wall Of Fame -aatelointi sekä retrotunnelman voi aistia myös musiikin muodossa. Ottelussa tarjotaan myös 87 ensimmäiselle katsojalle kakkukahvit B- ja C- kioskeista kello 16 alkaen.

Lauantai-ilta ja Tappara, tervetuloa seuraamaan jännitysnäytelmää! Liput otteluun hoidat kätevästi tästä!

Liput:
Istumaan alkaen 10 € (lapset) ja seisomaan alkaen 5 € (lapset, opiskelijat). Hinnat, ennakkomyyntipaikat ja kaikki tiedot lipuista täällä.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit jatkavat Liiga-kaudella 2016-2017 ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat hyökkääjä Ville-Vesa Vainiola sekä puolustaja Joonas Lyytinen!


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
- La 26.11. klo 17.00 KalPa - JYP
- T
o 1.12. klo 18.30 KalPa - SaiPa
- La 3.12. klo 18.30 KalPa - TPS, #44-ilta!