Ennakko: Runkosarja huipentumassa - lauantaina kohtaavat keltamustat joukkueet!

KalPa - SaiPa Data Group Areenalla la 4.3. klo 17.00. Otteluisäntä: Kuopio RockCock
 

Janne Keräsellä on ennen torstain kierrosta 18 maalia. Rikkoutuuko legendaarinen 20 maalin raja kotiyleisön edessä?

Liigan runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kotiottelua, jokainen piste on kallisarvoinen taistelussa lopullisista sijoituksista ja Pohjois-Savossa ilmassa alkaa pikkuhiljaa olla jo playoffs-tuoksua. Hyvä osoitus tästä on se, että playoffs-kausikortteja on myyty jo nyt enemmän kuin vuosi sitten kaikkiaan! Oletko varmistanut jo oman paikkasi jännityksen äärelle koko playoffs-seikkailun ajaksi? Lisää tietoa täällä.

KalPa rikkoi edellisessä ottelussaan 100 pisteen rajan kolmannen kerran historiansa aikana, joten KalPa-juna on kiitänyt koko kauden kovaa. Lappeenrannan kohdalla playoffs-juna ei tule tänä keväänä pysähtymään, mutta SaiPaa ei ole runkosarjan lopulla missään nimessä syytä aliarvioida. Myös tämä kevät on osoittanut, että kauden lopulla ilman suurimpia menestyspaineita pelaavat joukkueet pystyvät olemaan hyvinkin vaikeasti voitettavia vastustajia.

Kauden kolme aiempaa keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet KalPan voittoon, mutta kaikki ovat olleet erittäin tasaisia taisteluita. Jokainen otteluista on ollut niin kutsuttu maalin ottelu, keskimmäisen ottelun viimeisen osuman synnyttyä tyhjään maaliin. Lauantaille on odotettavissa keltamustien joukkueiden kohtaaminen, jossa voiton hintana on 60 minuuttia kaikkensa antamista ja ottelun jälkeen lukuisia jääpusseja.

Pienen lisän mielenkiintoa otteluun tuo se, että useammalla KalPa-pelaajalla on lauantaina mahdollisuus rikkoa omia ennätyksiään. Esimerkiksi ennen torstain kierrosta Janne Keränen 18 maalillaan ja Jesse Mankinen 16 maalillaan sivuavat jo omia ennätyksiään ja Jaakko Rissanen on 40 pisteen rajasta omilla ennätyspisteillään enää kahden pisteen päässä. Omien ennätyksien tekeminen ammattilaisurheilussa on aina hieno saavutus. Nähdäänkö uusia ennätyksiä lauantaina kotiyleisön edessä?

Liput näkemään ja kokemaan pohjoissavolaisten ja eteläkarjalaisten välinen Liiga-taistelu täältä!

Lauantai on Data Group Areenalla hyvin monipuolinen kiekkopäivä. Kello 13.15 B-nuorten SM-sarjaa KalPa-Jokerit, kello 17.00 Liigaa KalPa-SaiPa ja kello 20.00 naisten SM-sarjan 2. välierä KalPa-Espoo United. Junioreiden ja naisten otteluun on vapaa pääsy.


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista. Lisätietoa pysäköintimahdollisuuksista täällä.


TEHO Sport -kilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2016-2017 uudistunut TEHO Sport -erätaukokilpailu. Viikko-otteluissa jäällä ovat KalPa-juniorit ja viikonloppuotteluissa onnettaren suosimat katsojat. Jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja KalPa Shopin lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täällä.


Jälkipelit:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään juuri uudistetussa ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia kotiottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen KalPa-ääni Mikko Juntunen ja vieraaksi jälkipeleille saapuvat tällä kertaa Jyri Junnila sekä Matias Myttynen!


RUNKOSARJAN VIIMEINEN KOTIOTTELU:
 - La 11.3. klo 17.00 KalPa - Sport  <- Osta liput!